maanantai 26. huhtikuuta 2010

Mitä 150 punnalla?

Bongasin Charin blogista hauskan tuhlailuhaasteen. Ikkunaostoksia rakastavana, ja tulevia kesävaateostoksia suunnittelevana tähän oli pakko tarttua. Briteissä oleskelevana toteutan tämän kyllä punnissa mutta alkuperäiset säännöt ovat siis:

1. Sinulla on 150 euron lahjakortti, joka pitää käyttää kokonaisuudessaan kerralla.
2. Valitse nettikauppa, johon haluat lahjakortin tuhlata.
3. Valitse sellaisia tuotteita, jotka tilaisit oikeastikin mikäli sinulla olisi se 150 euron lahjakortti.
4. Kokoa tuotteista kollaasi.
5. Esittele kollaasi blogissasi ja ilmoita samalla tuotteiden hinnat ja loppusumma.

Minulla tuntuu olevan aika vähän kesään sopivia vaatteita, joten niitä tekisi mieli saada lisää. Erityisesti mekot olisivat hakusessa, sekä kaikennäköiset vaaleat ja hiostamattomat materiaalit. Itse valitsin Topshopin, siksi sen nettikaupassa on aina jotain nättiä ja ostettavan arvoista.  
Vaaleanharmaa Frill Wrap Dress £45, nudenväriset Secret Platform Shoes £65 ja vaalea harmahtavan mintun värinen röyhelöhuivi £16 olivat melkeinpä heti selviä ostoksia. Erityisesti nudet korkkarit ovat olleet ostoslistalla jo pitkään. Vaaleat pikkumekot ovat myös hakusessa. Kirkkaan minttun värinen röyhelöhuivi minulta jo löytyykin kaapista, mutta tämä olisi hyvä vähemmän räikeänä. Jäljelle jäävät £24 olivat aluksi vähän hankalia täyttää, mutta taitaisinpa sitten ottaa kermanvärisen pellavahatun £22 ja vaaleanharmaat pilkkusukkikset £8. Loppusummaksi tulikin £156, joten vähän meni miinukselle, mutta ei se mitään.

Mites te käyttelisitte tälläisen summan?

3 kommenttia:

  1. Aika hauska yhdistelmä, ehkä vähän pliisuja värejä omaan makuuni mut toimii! Maskuliinia ja feminiiniä samassa :)

    VastaaPoista
  2. Mäkin tykkäsin sinun tapaasi tummemmista ja värikkäämmistä vaatteista aikaisemmin mut nykyään mä olen alkanut tykkäämään tälläisistä pliisuista väreistä ihmeellisen paljon, tiedä mistä johtuu. Muita kuin harmaita ja beigejä vaatteita en tunnu enää ostavankaan...

    VastaaPoista
  3. Ihanat kengät! Huivi ja sukkikset ei oikeen mun makuun, mutt paita/mekko upee ♥

    VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails