torstai 22. heinäkuuta 2010

Kesän ensimmäiset kunnolliset grillibileet

Olipas tosi tuottoisa keskiviikko! Heräsin aikaisin, leivoin juustokakun, kävin lenkillä, mentiin päiväelokuviin kihlatun ja hänen kavereidensa kanssa ja illaksi vielä grillipippaloihin (juustokakku mukana tietysti). Koko päivä menoa ja meininkiä, parhaissa lomafiiliksissä. Tätä loman pitäisi just olla.




Käytiin katsomassa Toy Story 3, ja se oli aivan mahtava. Loppuvaiheissa oli minulla ainakin melkoisen tunteellinen olo, ja melkein tippa linssissä, niin ihana se loppu oli. Ja jännittävät kohdat olivat todella jänniä, ja sen elokuvateatterin penkin käsinojissa on varmaan vieläkin kynnenjälkiäni. Ihme kuinka sitä voikaan eläytyä animaatio-elokuvaan niinkin paljon. Vähän harmitti että elokuvateatterit täällä ovat täynnä idiootteja, jotka puhuvat elokuvien aikana, ja häiritsevät sitä nautintoa. Olisikohan ongelmana se että koulujen kesälomat ovat juuri alkaneet... Kaikenlisäksi istuttiin näiden kavereiden vaatimuksesta takapenkeillä, jonne ne idiootit myös yleensä kerääntyvät (siis muut idiootit kuin meidän porukka). Itse istun aina keskellä ja keskellä. En tajua miksi kukaan haluaisi istua takana - eihän se screenikään näytä paljoa telkkaria isommalta niistä takapenkeistä.




Jokatapauksessa, illalla syötiin paljon ja hartaudella. Makkaraa, hamppareita ja pihviä. Ja minun omin kätösin tehtyjä juustokakkuja ja Smarties-keksejä päälle. Ei voi muuta sanoa kuin nom. Tykkäsin juustokakusta myös tosi paljon - raparperi-vanilja-juustokakku mansikoilla. Just sopivan kirpeä, pikkaisen makea eikä ollenkaan liian raskas. Voisin vielä jossain vaiheessa lisäillä tänne myös reseptin!


Mekko Banana Republic, ballerinat Global, laukku Furla, huivi ja rannekoru H&M

Kun olin myös tavallista kivemmin pukeutunut pakotin kihlatun ottamaan asu-kuvan kotio päästyä. Uusi, pitkän päivän päätteeksi ryppyinen, pellavamekko on sieltä Banana Republicista - tosi kiva ostos. Söpskä korallinen väri, pellavaa päältä, ja sisus silkkipuuvillasekoitetta, eli aivan täydellinen kesämekko kuumempiinkin päiviin. Kätevät taskutkin löytyivät, ja tarpeeksi tilaa grillimasulle. Hyvä ostos kaikenkaikkiaan.

2 kommenttia:

  1. Vaikuttaa kivalta päivältä :) Ja juustokakun resepti on tervetullut!

    Aivan ihanat muuten noi vaalean tytön kengät, omnom.

    VastaaPoista
  2. Mä katselin kanssa noita kenkiä siihen malliin :) Ne oli just sopivan rähjäiset muttei liikaa, ja sopivan simppelit olematta täysin tylsät :) Ois varmaan pitänyt kysäistä mistä ne löytyivät...

    VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails