lauantai 20. marraskuuta 2010

Fairytale wedding coming soon...

Viime viikon kohutuin uutinen täällä Brittisaarilla oli tietenkin se että valtakunnan oma kultapoika William on nyt poissa markkinoilta. Häät luvassa sitten ensi vuoden kevät-kesällä valtakunnan lemmikkiminiän Kate Middletonin kanssa :)

Tämä uutinen on ollut kovin suosittu uutivälineissä jo useamman päivän ja asiaa on analysoitu sekä uutisoitu monelta kantilta. Olen lukenut artikkeleita muunmuassa kihlaustapahtumasta (syrjäisessä luksusmökissä Kenian takasafareilla), sormuksesta (Dianan kihlajaissormus), Kate Middletonin sopivuudesta kuningattareksi (tasapainoisempi kuin Diana),  avioliiton kestävyydestä (ennustus hyvä), tulevasta hääpaikasta (mahdollisesti Westminster Abbey) ja siitä kenen tulisi häät kustantaa (kymmeniä miljoonia puntia).Oli miten oli, itse olen ainakin näistä häistä enemmän kiinnostunut kuin niistä taannoisista Victorian ja Danielin häistä (vaikka nätit olivatkin) ja mahdollisesti voisin jopa seurata näitä livenä telkkarista. 

Jokatapauksessa, Kate Middleton on ollut täällä Briteissä jo pitkään vakituinen asukki eri julkaisujen Best Dressed -listoilla ja brittinaisten suosikkityyliguruja. Ja täytyy myöntää että aivan ansaitusti. Perienglantilaisia klassisia vaatekokonaisuuksia, aina tilanteen mukaan pukeutuneena, ja aina tyylikäs, ei trendikäs. Tiivistettynä "spot-on princess style".  Sopivasti sekoitettuna naapurintyttö-ominaisuutta, eikä mikään ihmekään että ihmiset hänestä niin tykkäävät. Innostuinkin nyt näiden hääuutisten siivittämänä selailemaan vähän hänen vanhoja asukokonaisuuksiaan. Mitäs mieltä olette - sopiva prinsessatyyliksi?

Ensin tälläistä kivaa arkipäivän tyyliä...

Ja samaa kesäaikaan... Hauska muuten nähdä tuota isoa armeijanväristä holdall-laukkua useamman kerran - taidetaan olla menossa Williamin luo yökylään :)
Sitten häävierastyyliä - tästä englantilaisesta hääpukukoodista olen tainnut jo mainita aikaisemminkin. Mitä isompi hattu sen parempi!Iltapukutyyliä, ja sitä perinteistä silkkimekkoa oikein olan takaa.Nätti neito, eiköstä olekin!

3 kommenttia:

 1. Tykkään kovasti Katen tyylistä sekä muutenkin siitä, että pari on menossa naimiisin. Hauskaa, että saadaan taas kuninkaalliset häät telkkaan! :-D Nyt jännäänkin enää, mikä hääpäivä mahtaa olla, kovasti veikkaavat nimittäin samoja päiviä kuin meidän oma hääpäivä. Se EI saa olla samaan aikaan, koska haluan nähdä häät livenä telkasta, hihi!

  VastaaPoista
 2. Kate on kyllä tyylikäs, kaunis ja edustava nuori nainen. Varmaan saadaan jatkossakin seurata hänen tyyliään yhdestä jos toisestakin suunnasta. :)

  Multa jäi Victorian ja Danielin häät väliin, olin muistaakseni töissä tai jotain enkä jaksanut jälkikäteen katsoa. Sitä paitsi brittikuninkaallisissa on ihan eri tavalla glamouria! En tiedä, johtuuko Dianasta vai mistä. :)

  VastaaPoista
 3. Bisquits, kiva että olet vielä blogimaailmassa mukana! Nythän ne on sen hääpäiän julkistaneet, tais olla 23.4 tms. Toivottavasti ei satu päällekkäin! Onnea muuten häävalmisteluihin :)

  Ioanna, hän on kyllä. Mä en katsonut Victorian ja Danielin häitä - oltiin just kahvipöydässä, ja nähtiin sit Danielin puheen loppuosa vain. Mut samaa mieltä brittikunikaallisten extra-glamourista! Vaikkei Victoriassa tietty mitään vikaa olekaan :)

  VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails