maanantai 13. joulukuuta 2010

Osa 2: Joululahjaideoita...

...miehille. Poikaystävälle, veljille tai muille miehille elämässä. Miehille minun kokemusteni mukaan on aivan turha ostaa mitään söpöilevää tai turhaa - käytännöllisyys ja käytettävyys ovat avainsanoja. Toisaalta avainsanana voi olla myös hauskuus - elektroniikka, erilaiset hilavitkuttimet ja viihdepaketit toimivat lahjoina erinomaisesti.Itse olen huomannut että miehet harvemmin jaksavat ostaa itselleen mitään niitä isoja hankintoja lukuunottamatta, ja olla kitkuttelevat vanhoilla tavaroilla niiden hajoamispisteeseen. Jos silloinkaan viitsivät mitään uutta ostaa. Joululahjoiksi voi siis hyvin valita sellaisia pienempiä, kestäviä, hyvänlaatuisia ja tarpeellisia tuotteita arkikäyttöön, mitä nyt se elämän mies sattuisi tarvitsemaankaan. Esimerkiksi uusi nahkalompakko, tai kunnolliset nahkahansikkaat, tai jopa kunnollinen nahkainen CD-kotelo automatkoille tulevat varmasti kovaan käyttöön. Pehmoiset lampaannahkatohvelit (Shepherd - £40) tai jopa uusi kunnon kello (Tommy Hilfiger - £145) olisivat varmasti myöskin toivottu lisä pukinkonttiin.

Elektroniikasta Ipad, Ipod (shufflesta touchiin), eri konsolit (PlayStation, Xbox, Wii) ja niihin eri pelit tekisivät varmasti myös kauppansa, joskin ovat melkoisen kalliita ostoksia. Vähän halvemmalla tällä viihdykepuolella pääsee esim. DVD-boksisettien (24: Series 1-3 - £61.99) ostolla. Hauskoista hilavitkutin-ostoksista esimerkkinä taas Powerball (£10-£30), joka auttaa käsien lihasten vahvistamisessa, ja kunnon Leatherman  (£40-£100) vaan nyt kuuluu jokaisen itseään kunnioittavan miehen arsenaaliin :)

Mitäs vinkkejä teillä olisi miesten lahjoihin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails