torstai 9. joulukuuta 2010

Pukukavalkadi Linnasta

Olen tässä selaillut vähän niitä Linnan pukukuvia ja harmin paikka mikään ei oikein tänä vuonna säväyttänyt! Oli siellä joitain kauniitakin pukuja joukossa ihmeellisten viritysten ja pelkistettyjen tylsimysten.

Illan kauneimmatMahdollinen suosikkini oli tuo vaalea, kukkasin koristeltu kreikkalaismekko. Simppeli, elegantti, muttei kuitenkaan ihan tylsä. Toinen mahdollinen suosikkini on Kiviniemen vihreä puku - väri sopii kauniisti kantajalleen, puku on veistoksellinen ja erityisen juhlava. Ehkä tämä vihreä puku kuitenkin vie voiton suuremmalla juhlavuudellaan. Hyvänä kolmosena tulee kirkkaanpunainen ruusumekko - jokin minua näissä ruusumekoissa kiehtoo vuosi toisensa perään.

Illan rumimmatNojoo, tuo sininen puku sinällään on ihan nätti, mutta jokin minua vain tuossa tökkii. Olisikohan siinä vain jotain "liikaa", mustaa pitsiä ja koristetta röyhelön ja rypytyksen päällä. Ja musta-sininen yhdistelmä tökkii omaan silmään erityisen tunkkaiselta. Keskimmäinen on verhokangasta, ja lenkkarit frakin kera tökerö yhdistelmä...

Ja sitten bongailin joukosta myös tämän vuoden trendejä...


Laserprintit

Teräväpiirtoisia kuvia vaikutti olevan aika monessa puvussa. Vaikka tuo sotasankarin kuvan esittäminen sinällään on ihan mukava ele itsenäisyyspäivänä, ja pikkutyttö on oikein söpö, ei valokuvien esittäminen mekossa vaan näytä hyvältä. Lisäksi tötterö. Ei varmaan tarvitse sanoa enää mitään muuta... Jos laserprinttiä haluaa mekkoonsa sen voi tehdä myös tyylikkäästi, kuten tuo oikealla oleva leidi. Vaikka muuten aika karsea kuva onkin.

Rintavako


Nii-in. Tätä nähtiin aivan liikaa minun makuuni. Melkeinpä aina halvan näköinen, ja näyttää hyvältä vain harvoilla ja valituilla henkilöillä (nuori, timmi ja terhakka) joista esimerkkinä vaikkapa Chisu. 


BonusJa sitten oma yllättäjä. En tiedä onko tämä karsea, vai hieno. Minun mielestäni aika hieno - en Unikkokuosista erityisemmin tykkää, mutta väri kaunis kantajallaan, liehuva kangas toi juhlallisuutta ja allaolevat raidat tekivät jännän dynaamisen vaikutuksen. Mitäs itse tykkäätte tästä?


Ja noin ylipäätänsä - oliko teillä mitään lemppareita/inhokkeja linnajuhlan iltapuvuissa?

3 kommenttia:

 1. Noi printtimekot ei kyllä olleet yhtään munkaan makuun. Ei sovi mekkoon, eikä varsinkaan iltapukuun.

  Karita Mattilan kaula-aukko oli aivan järkyttävä! Chisu näyttää ihan hyvältä, mutta kyllä Linnan juhlissa voisi vähän peittävämmin ja samalla kunnioittavammin pukeutua.

  Noh, kukin tyylillään... Tänä vuonna oli jotenki tylsä pukuanti, mutta esim. Tanja Karpela näyttää aina hyvältä. :)

  VastaaPoista
 2. Mun mielestä tuo viimeinen näyttää ihan sellaiselta pikselisotkulta, että tietokoneessa on jotain vikaa tms. En ollut edes huomannut unikko-kuosia ennen kuin mainitsit, sillä katse siirtyy väkisin kasvoihin tai muualle mikä ei ole tuon kankaan peitossa!

  VastaaPoista
 3. Mä en edes nähnyt tuota vihreää mekkoa, onpas kaunis!

  VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails