keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Rakas Joulupukki

Eikös nyt jo saa aloittaa joulutohinat? Kun kerran jo joulukuussa täpärästi mennään :)

Olen ollut tänä vuonna kovin kiltti tyttö, ja jos jotain näistä saisin olisin ikionnellinen.
Uusi digipokkari olisi vallan mainio lahja - vanhempi on jo nelisen vuotta vanha, vain 6MP, ja siitä alkaa aika pikkuhiljaa jättämään. Tarkennuskin häikkää jo. Digivalokuvakehykset taas ovat jo pitkäaikainen haave - olisi niin kivaa pitää jatkuva valokuvanäyttely esillä. Oopperaan liput, taikamukit, ja epilaattori olisivat myös toivottuja. Tarvitsisin/haluaisin myös muita juttuja, kuten uudet Uggit ja Ipod hajonneiden tilalle, mutta tiedän ettei pukkia ole rahasta tehty.

Tähän väliin pitää kyllä mainita että Taikamukit kaikissa väreissä ja epilaattori ovat jo lahjakassissa, vanhempien toimesta. Mutta jos joulupukki toisi jotain muuta listalta?

Onko teillä vielä mitään lahjalistalla?

2 kommenttia:

  1. Huopikkaiden tiedän olevan jo pukinkontissa ;) Lisäksi toiveena on pari kirjaa, ja sitten oikeastaan perusjuttuja kuten Body Shopia yms. Tai olishan niitä muitakin (tehosekoitin, uusia objektiiveja, astioita..), mutta enpä oo sellasia keltään pyydellyt :) Kuuluvat ainaisiin toiveisiin.

    VastaaPoista
  2. Ooh huopikkaat! :) Ne on ihan mahtavat, ja sopisivat sinulle kuin nenä nassuun. Laitathan sitten asukuvia huopikkaiden kanssa? :)

    VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails