torstai 6. tammikuuta 2011

Procrastination is my middle name...

Tammikuu ja tuskaiset essee-sessiot ovat käynnissään. Koko joululoman olen enemmän tai vähemmän stressannut esseitä, lukenut oleellista materiaalia ja suunnitellut kirjoitelma-rakenteita. Mutta jotenkin tuntuu nykyään entistä vaikeammalta tämä kirjoittaminen. Kandin aikoihin esseeseen meni 2-3 päivää - sitä vain työsti ja työsti ja palautti minkä tahansa kyhäelmän. Tavoitteiden ja taitojen kohotessa perfektionismi nostaa päätään ja mikään ei ensinnäkään riitä, ja jos riittää sitä kyseenalaistaa omat päätöksensä täysin. Maisteritasolla aiheetkin alkavat olla melkoisen haastavia. 

No, jos täällä on muita samojen ongelmien parissa painivia niin tässä teille vähän piristystä päivään. PHD-comics on yksi suosikki-saittejani opiskelua tuskaillessa - nämä laittavat aina naurattamaan. 

Tämä muuten on erikoisen osuva siihen miten aika tulee käytettyä.Ja tämä siihen mitä minun piti tänään tehdä.Lisäksi olen huomannut, että mitä enemmän opiskelen, sitä vähemmän oikeasti asioista tiedän.
Ja viimoiseksi, jos opiskeluelämästäni tehtäisiin videopeli tässä olisivat useimmiten suorittamani liikkeet. Free food hadouken - ilmaisen ruoan ryöstö on muuten ihan jokapäiväistä täällä, ja jos pokka pitää niin ei tarvitsisi mennä ikinä  edes baariin tuhlaamaan rahojaan. Täällä pidetään yliopistoissa niin monia viinitys-kestitys-tilaisuuksia lähes joka päivä...3 kommenttia:

 1. Noi PHD -comicsit on TODELLAKIN parhaita :D.

  VastaaPoista
 2. Hieman kysymyksiä jos viitsit vastata.

  Missä suoritit (yliopisto) kandin ja mikä sun degree oli? Entä missä ja mitä tällä hetkellä opiskelet?

  :)

  VastaaPoista
 3. Tessa, jeps, mutta vaarallisia. Noille sivustoille aina jumahtaa...

  Anonyymi, kanina luin valtio-oppia ja kansantaloustieteitä SOASissa, nyt teen maisteria samassa opinahjossa kehitysmaatieteestä, eli kansantaloustieteen linjoilla jatketaan.

  VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails