perjantai 29. huhtikuuta 2011

Wills ♥ Kate

Aamupäivästä oli niin hiljaista kun suurin osa maata liimautui televisioidensa ääriin häitä katselemaan. Kuulemma tiet olivat täysin tyhjiä, mikään ei liikkunut. Lontoon keskustassa taas juhlittiin kunnolla.Hyde Parkissa oli kuulemma lähes 300 000 ihmistä, St. James Parkissa ja Buckingham Palatsin edessä lisää satoja tuhansia juhlimassa häitä. Miljoona yhteensä. Aikaisimmat olivat leiriytyneet hääkulkueen reitin varrelle jo tiistaina, aika hullua. Jos minulla ei olisi kovasti tekemistä olisin varmasti itsekin käynyt kaupungilla seuraamassa juhlintaa.

Kaunis seremonia, ja koskettava varsinkin kun William kuiskasi alttarilla Katelle "You look beautiful". 

Näissä seuraavissa kuvissa Kate onkin jo ihka oikea prinsessa.  

Kai tekin katselitte häitä?

Ja minua muuten erityisesti nauratti tuo pikkuinen kukkaistyttö, tokavika kuva, joka ei selvästikään perustanut suuren väkijoukon riemunhuudoista.

Voisin kirjoitella vielä lisää jopa häämekosta, oli se vaan niin kaunis.

9 kommenttia:

 1. Katselen tässä juuri samalla tunnin koostetta. Olisi ollut ihanaa katsoa häät livenä, mutta kun oli töitä päivällä...

  Upea puku ja ihana tunnelma tosiaan :).

  VastaaPoista
 2. Meillä onneksi on toimisto täynnä naisia ja aulan telkkarin ympärille keräännyttiinkin katsomaan itse vihkiminen, muuten onnistuin pitämään nettilähetyksen lopun työpäivää työkoneen ruudun taustalla, pakkohan se suudelma oli nähdä!

  Ja kyllä olisi ihanaa ollut paikan päällä olla nautiskelemassa juhlahumusta! Catherinen puku oli kaunis kuin mikä ja pidin myös todella paljon Pippan morsiusneidon puvusta.

  VastaaPoista
 3. Totta kai katsoin! Liimauduin ruudun ääreen teen ja kurkkuleipien kanssa. :D

  VastaaPoista
 4. Tessa, voi harmi! Täällähän päivä oli kansallinen vapaapäivä, eli kaikilla periaatteessa oli ylimääräinen loma (jotkut raukat tietty joutui töihin silti täälläkin...).

  Hanne, harmi että säkin jouduit töihin, mutta pääsitpä edes jotain näkemään livenä. Mä katselin kotosalla koko toimituksen, siitä saakka kun Kate saapui kirkkoon ja siihen saakka kun palasivat palatsiin. Ja sit menin takasin telkkarin ääreen parvekekohtausta varten :) Mustakin olis ollut kvia mennä kaupunkiin katsomaan juhlimista mutta... töitä minullakin.

  sea, hehee, kurkkuleipiä :) Ne on kyl yllättävän hyviä! Sit pitäis vielä olla mansikkahilloa, scones ja clotted crem että olis oikee kunnon britti-tea party :)

  VastaaPoista
 5. Oli mulla keksejä... :D (Blogissa kuva tarjottavista.)

  VastaaPoista
 6. .. ja oikein brittiläisiin teekutsuihin sopivat ruusukupitkin :D

  VastaaPoista
 7. Uskomatonta, mut multa meni koko bileet ihan ohi silmien! Lienen ainoa koko maailmassa..?
  Kuvia olen katsellut ja ihmetellyt, et miten he uskalsivat matkata noissa avohevosvaunuissa?!

  VastaaPoista
 8. Jaunde, kyllä, luulen että olet ainoa koko maailmassa :) Heh, mut näitä sattuu :) En kyllä tiedä mitä tarkoitat tuosta uskaltamisesta, mutta kai siinä olisi ollut joku viritys jos olisi alkanut sataa. Tai jos tarkoitit jotain tarkka-ampujia niin siinä reitillä ei kyllä ole oikein mitään missä voisi piilekellä :)

  VastaaPoista
 9. Erikoistilaisuus niin pitihän ne kupitkin kaivaa pölystä. ;)

  VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails