perjantai 17. kesäkuuta 2011

Hattumania

Olen joskus maininnutkin suuresta rakkaudestani hattuja kohtaan - erityisesti juhlapukeutumisessa. Royal Ascot on varmaankin yksi Brittien suurimmista hattutapahtumista. Näiden hevosravien oleelliseen pukeutumisetikettiin kuuluvat näyttävät hatut naisilla, ja miehillä silinterihatut, ja voi vitsi kuinka hauska on ollut katsella kuvia Ascotista. Aivan loistavia. Hattuja on vaikka minkämoisia - klassisia, tyylikkäitä, näyttäviä, loisteliaita, jättimäisiä, höyhenisiä, erikoisia, suurenmoisia, kotikutoisia ja myöskin täysin päättömiä. Tässä muutamia omia lempparikuvia tämän vuoden tapahtumasta.Nuoriakin löytyy kyllä joukosta. Nämä alla olevat ovat mielestäni todella kauniita hattuja - varsinkin tuo vaalea kukka-helmikokoelma on mielestäni aivan täydellinen.Ja aikamoisia hökötyksiä...


Joukosta löytyy myös aivan päättömiä hattuja - englantilaiset taitaisivat sanoa näistä että delightfully bonkers.
Aika mahtavia, eikös!

Ja muuten, tuon hevosen hattu maksoi £8000. Huh huh! 

4 kommenttia:

 1. Briteistä tulee AINA ensimmäienä mieleen tosikkomaisuus. Tosi hauska nähdä, et noi kyllä mursi niitä ennakkoluuloja!

  VastaaPoista
 2. Luin tänään, että Helsingissä järjestetään vastedes joka kuukausi Hurmaava Hattukävely, jonne voi pukeutua hienoimpaan hattuunsa. Hauska idea, sillä olisi mukavaa jos hatut yleistyisivät katukuvassa - arkisemmat tosin kuin Ascotissa :)

  VastaaPoista
 3. Mua on aina ihmetyttänyt miten nuo välillä kovinkin toispuoleiset isot viritykset pysyy päässä :)

  Englannissa hattujen käyttö taitaa olla yleisempää kuin Suomessa, esim. häissä ne taitaa olla aika tavallisia? Ei siis sillä, että yksissäkään täkäläisissä häissä olisin vielä käynyt, mutta jostain on tullut sellainen mielikuva :)

  VastaaPoista
 4. Jaunde, heh kyllä ne britit osaa olla aika lystikkäitä ihan arkielämässäkin! Ainahan ne on vitsailemassa :)

  Anonyymi, aika hauska idea! Itse tykkään kanssa hatuista arkikäytössäkin, vaikken itse pahemmin niitä käytäkään. Olisi tosiaan hauska nähdä hattuja enemmän katukuvassa.

  Agatha, pyhällä hengellä varmaan. Aika mysteeriksi se mullekin on jäänyt :) Häissä noi hatut on tosiaankin tavallisia, ja monilla on hattu ja pääkoriste erikseen (hattua kun käytetään kirkossa ja vastaanotolla, ja pääkoristetta ruokaillessa).

  VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails