keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Etsintäkuulutus: Sisustusblogeja!

Viimeaikoina minulla on ollut mielessä sisustus. Jotain tarttis tehdä. Inspiraatioksi olen selaillut eri nettilehtiä ja blogeja, mutta vielä uupuisi hyvää materiaalia. Olisiko teillä mitään vinkkiä antaa hyvistä sisustusblogeista? Tyyli saa oikeastaan olla mitä vain, minimalistista, maalaisromanttista, pohjoismaista, mitä tahansa, kunhan olisi painottunut sisustukseen. Saa siis toki olla muutakin kuin sisustusjuttuja, mutta niin että sisustus olisi pääasia.

Tässä muutamia inspiraatiokuvia Malene Birgerin kodista. Todella tyylikäs, selkeä, muttei kuitenkaan minimalistinen.Tykkään!
** Kuvat skonahemin sivuilta.

P.S. Aloitin toissapäivänä sisustamisurakan puutarhassa möyhimällä multiin kukkasipuleita useamman tunnin. Valitettavan huono menestys sisustuspuuhissa, sillä nyt naapurin kissat ovat ottaneet yhden kukkapenkin silmätikukseen ja viimeiset pari päivää olen niitä pirulaisia yrittänyt karkoittaa. Onhan se pehmeä multa varmaan mukavampaa kuin kissanhiekka mutta voehan perkele kun syö naista. Jos nyt sisätiloissa sujuisi sitten paremmin?

3 kommenttia:

 1. Divaaniblogien (www.divaaniblogit.fi) alle on muuttanut monta hyvää sisustusblogia, mm. Cosy home ja Kesällä kerran, muita mukavia mielestäni ovat Villa Inkeri (ei varsinaisesti sisustusblogi mutta ihanaa inspiraatiota) - http://villainkeri.blogspot.com/ ja 2h+k (http://kaksihuonettajakeittio.com/). Mukavia sisustushetkiä, täällä yritetään kanssa saada kotia kuntoon ennen pienen uuden asukin saapumista. :)

  VastaaPoista
 2. Riippuen kukkapenkin koosta voisiko jonkunlainen kanaverkko toimia? Ideahan on suojella sipuleita eikä kasvavia? Sillon voisi kanaverkosta taitella ensin reunat ja sitten "katto" ja tällä sitten peittää penkin. Joskus käytin tuota kukkalaatikkoon, mutta kun nostaa reunoilla ensin irti maasta niin miksipä ei toimisi myös maahan? :) Voihan ne toki kiipeillä sitten sen päällä, mutta ehkä se ei houkuta samanlailla?

  VastaaPoista
 3. Satu, kiitoksia näistä. Divaaniblogeihin olenkin jo tutustunut, siellä on aika monta. Täytyy tsekata noi mitkä vinkkasit - ihan uusia tuttavuuksia minulle :) Ja onnittelut uudesta pienestä, ihana juttu! :)

  sea, ihan fiksu idea ja itseasiassa tuli mullekin mieleen. En vaan millään olisi ehtinyt/jaksanut käydä kaupassa tätä varten, rautakauppa kun on meiltä automatkan päässä. Mutta suojasin kukkapenkin vähän samaa ideaa noudattaen, käyttäen vaan oksia harvennetusta pensaasta. Ei tunnu enää houkuttelevan kisuleita :)

  VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails