perjantai 21. lokakuuta 2011

Versace for H&M

Huomasinpa että nykyään pääsee vaklailemaan kaikkia vaatekappaleita siitä Versace for H&M mallistosta. Itse kun muutenkin olen tykästynyt näihin yhteistyömallistoihin, ja aika monesta yhteistyömallistosta minulta löytyy edes jotain pientä, niin tulipa tehtyä sitten pari kollaasia näistä. Jos ihan totta puhutaan, niin suurin osa tästä mallistosta oli... ei ihan minun juttuni.

Mutta, laitetaas nyt heti aluksi näitä omia lemppareita. 

Eikunsiis... 

Miten olisi leopardilippis ja pilotti leopardihihoilla? Tai choker kissanpäällä? Tahi vähän hapsuja tai tropiikkiset legginsit? Muovisen näköistä emalia?

Mutta ihan tosissaan, tässä ne lempparit nyt ovat.
Tuo oikeanpuoleinen musta silkkimekko, oikealla oleva rannekoru, vyöt (miesten mallisto?), kaulakoru ja korkkarit ovat sellaisia joille ehkä jollekin löytyisi paikka omasta vaatekaapista.

Tässä vähän esimakua mallistokuvista.
Koko mallisto näkyypi täällä.

Mitäs mieltä te olette tästä mallistosta?

4 kommenttia:

 1. On kyllä aika räikeän väristä osa mallistosta. Pidän kyllä kovasti väreistä mutta ehkä mullekin on vähän liikaa nuo :D

  Sun valitsemat suosikit sitten taas on oikein kivoja ja tyylikkäitä. Jään innolla odottelemaan mallistoa :)

  VastaaPoista
 2. Mä jo ihan tosissani ajattelin tota ensimmäistä kuvakavalkaadia katsoessani, että ootko ihan tosissasi...

  VastaaPoista
 3. Haha, menin lankaan! :D Alempi musta mekko on ihan tyylikäs, mutta en taida hankkia mallistosta mitään. Mielenkiintoinen mallisto silti, ja joku mystinen juttu mua viehättää tuossa siniturkoosissa mekossa!?

  VastaaPoista
 4. Reetta, jeps, värit ovat ihan jees, tykkään itsekin käyttää eri värejä pukeutuessa, mutta rajansa kaikella. Marraskuun puoliväliä odotellessa!

  finnforlife, en sentään :D

  Sophia, hahaa! Mä haluaisin nuo vyöt, varsinaisesti minulla ei ole tarvetta millekään muulle, vaikka tuo mekko voisi olla ihan jees. No, täytyy katsella sit tarkemmin kunhan tuo tulee kauppoihin.

  VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails