torstai 22. joulukuuta 2011

Ihanimmat joululeffat Top 3

Yksi kiva tapa valmistautua joulunviettoon ja saada niitä paljonpuhuttuja joulufiiliksiä ilmaan vaikka ulkona ei lumesta ole tietoakaan on katsoa joululeffoja. Vaikka suurin osa joululeffoista onkin aivan käsittämätöntä soopaa, muutama ihan ykkönen mahtuu sinnekin mukaan. Jos minä yritän virittäytyä joulufiiliksiin television avulla niin nämä ovat minun lemppareitani.
3. Nightmare Before Christmas
Tim Burton se vaan osaa. Muistan kun tämä ilmestyi ja se oli aivan käsittämättömän suosittu. Ja vieläkin Jack Skellington krääsä myy vuodesta toiseen. Ihana tarina joka sopii aikaiseen virittäytymiseen juuri Halloweenin jälkeen!
 
Seuraava lemppari on...


 
2. Scrooged

Jokainen 80-luvun lapsi varmasti muistaa tämän - minä näin tämän vastikään monen monituisen vuoden jälkeen ja välittömästi tulivat lapsuusajat mieleen. Voi kuinka ne joulun henget olivatkaan pelottavia... Silti tämä jaksaa naurattaa vaikka tehosteet eivät enää säikäytäkään.

Ja ihan kaikista paras on...

1. It's a wonderful life

"What do you want? You want the moon? - Just say the word, and I'll throw a lasso around it and pull it down."

Tämän elokuvan olen valehtelematta katsonut joka ikinen joulu, ja  tämä elokuva minulle symbolisoi joulun rauhaa. Hivenen korni ja suurenmoisen sympaattinen mustavalkoelokuva, joka aina onnistuu saamaan minulle kyyneleet silmiin ja jota ilman joulu tuntuisi pikkaisen tyhjältä.

Onkos teillä mitään jouluisia televisioperinteitä?

4 kommenttia:

 1. Ugh, muistan kun kaikki hehkutti tuota painajainen ilman joulua, ja kun katsoin sen, se olikin ihan kamalan huono! :D Noita toisiakaan en ole koskaan tainnut katsoa, mutta Yksin kotona taitaa olla sellanen pätkä mikä on melko monena jouluna tullut katsottua.

  VastaaPoista
 2. Meille katotaan jostain syystä aina Bridget Jones diary ja love actually :)

  VastaaPoista
 3. Vaikka lastenelokuva onkin, niin joulupukki ja noitarumpu on ihan ehdoton joulutunnelman luoja!:)

  -Katariina

  VastaaPoista
 4. Anonyymi, hahaa musta se taas oli just mahtava leffa! Mut toi Yksin Kotona on kanssa aika jouluinen leffa, ja mulle varsinkin siitä kakkososasta mikä tapahtuu New Yorkissa tulee tosi jouluinen fiilis.

  Lam, ooh Love actually multa ihan unohtuikin. Ihana jouluinen leffa! Pitäisikin katsoa se taas joskus uudestaan.

  Katariina, tuota en olekaan nähnyt, vaikka on kyllä joskus tullut luettua se kirja. Pitää joskus katsoa! Ja sit toinen kiva jouluinen lastenleffa on myös se lumiukko-leffa (I'm walking in the air tms.), joka on kans supersuloinen.

  VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails