torstai 1. joulukuuta 2011

Rakas joulupukki...

... tai mies, tai äiti tai isä, tai anoppi, tai kuka tahansa tuttava ;)

Tälläisistä haaveilen tänä jouluna. Uuden kameran perään olen haikaillut jo pitkään, haaveissa siintää joko kunnon pokkari tai pokkari-SLR:n risteytys. Canon Ixus 1000 ja Canon Powershot G12 ovat mielessä. Tarvitsisin kipeästi kunnon säilytyssysteemin koruilleni sekä meikeilleni, ja erityisesti kunnon ammattilaiskäyttöön tarkoitetusta meikkiboksista olen haaveillut jo ties kuinka kauan. 

Nina Garcian kirjat ovat kuulemma viihdyttäviä ja hömppäkirjoja tyylistä olisi hauska lueskella joululomalla, kuuman kylvyn jälkeen pehmoiseen froteeunelmaan kääriytyneenä. Jos ulkona kävisi ihastelemassa pakkasta voisi töppösiä suojaamaan laittaa lampaannahkakäsineet, jotka somasti kävisivät yhteen omien tummanruskeitten Uggien kanssa. Olen miettinyt myös vanhan soittoharrastukseni elvyttämistä ja kätevä kokoontaitettava nuottiteline olisi omiaan sitä innostamaan.Ja miten se nyt päätyikään kuvasta unohtumaan mutta kunnon sähköhammasharja olisi myös oikein tervetullut!

Löytyykö teiltä mitään samoja omalta joululahjalistalta?

4 kommenttia:

 1. Saako kysyä mitä instrumenttia olet soittanut aiemmin?
  Kivoja joululahja toiveita.....
  -Anne

  VastaaPoista
 2. Viulua, kymmenisen vuotta. Nyt on melkein saman verran taukoa takana.

  VastaaPoista
 3. Jotenkin ajattelinkin että viulu!
  Sinun ikäisesi tyttäreni on aloittanut 7 vuotiaana viulun soiton ja soittaa edelleen, viulu on hänelle koko elämä!
  Tykkään itsekin viulun äänestä myös silloin kun harjoitellaan :-)
  -Anne
  (ps. en tiedä minkä ikäinen olet mutta arvioin että suunnilleen kuin tyttäreni)

  VastaaPoista
 4. Viulu on kyllä ihan älyttömän kaunis soitin, ja sitä on kiva soittaa. Ja mitä enemmän soittaa sitä enemmän sitä tykkää. 7-vuotiaana minäkin aloitin, mutta se sitten jäi sikseen kun muutin maata pariin kertaan ja viulu aina jäi jälkeen. Nyt oon kuitenkin tuonut sen vanhan kumppanin vanhempien varastosta tänne Britteihin eli joskohan uskaltautuisi taas vinguttelemaan :)

  VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails