sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Marni H&M

Oletteko te muuten menossa ostamaan mitään Marni H&M tuotteita? Tätä mallistoa ei ole varmaan hehkutettu aivan yhtä paljon mediassa kuin aikaisempia yhteistyömallistoja. Mahdollista on etten ole vain hehkutusta huomannut, netinkäyttöni on ollut hyvin vähäistä viimeiset pari viikkoa johtuen uusien töiden aloittamisesta. 

Tässä muutamia omia suosikkeja.

Minä rakastuin noihin Afrikka-tyylisiin printteihin. Ihania. Ei tosin sellaisia joita itse kuvittelisin käyttäväni, itse tuppaan viihtymään enemmänkin yksivärisissä simppeleissä vaatteissa. Mutta näin kaukaa mielellään ihailen niitä. Palloprintit olivat myös hauskoja, ja enemmän oman tyylisiä. Omat ehdottomat suosikit tässä mallistossa löytyvät massiivisista tribaalimaisista rannekoruista, Englanninlakumaisesta kaulakorusta, hopeisista sandaaleista ja korkokengistä.

Itse ajattelin aluksi poiketa paikalla aamulla ja hyödyntää liukuvaa työaikaa, mutta olen joutunut ottamaan sairaslomaa flunssan vuoksi (mukavasti heti tässä ensimmäisten viikkojen aikana...), joten taidan vain käydä paikalla työpäivän jälkeen rääppiäisissä. Saapi nähdä mitä sieltä löytyy. Toivottavasti rannekoru!

2 kommenttia:

  1. Minusta taa tuntuu, että malliston markkinointi tulvii jokapuolelta! Etenkin juuri eri blogeista. Mutta onhan se herkullinenkin :) Itse ajattelin käydä metsästämässä juuri koruja ja kenkiä, vaatteet saa joku muu ottaa omakseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, no ehkä en sit oo ollut netissä tarpeeksi viimeaikoina. Muutaman kerran olen kyllä TV-mainoksen nähnyt, muuta mainontaa en ole huomannut. Mut on kyl herkullinen mallisto!

      Poista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails