lauantai 29. syyskuuta 2012

Syksyn/talven vaateostossuunnitelma

Huh, vierähtipäs tämä postaustauko vähän tavallista pitemmäksi. Blogimiitti on järjestelty nyt, eikä muuta tarvitse kuin ilmaantua paikalle minun ja muitten. Viime viikonloppuna oli miehen sisarenpojan synttärit joissa käytiin. Tässä välissä minulla on ollut kaksi työhaastattelua, joista yksi päätyi jo hylsyyn ja mahdollisesti toinenkin omien fiilisten pohjalta. Myös pientä flunssanpoikasta on ilmaantunut, ja tänään päätin peruuttaa ystävän kanssa järjestämän venäläisen elokuvaillan ja jäädä kotiin hoivaamaan köhää. 

Eilen sitten vihdoinkin varasin talviloman ja jouluksi päästään Suomeen - jos siis eräältä nettimatkanjärjestäjäsivulta ostamani kohtuuhintaiset liput toimivat sitten lentokentälle päästyäni. Yleensä ostan lentoliput suoraan lentoyhtiöiltä, mutta joulun lentoliput ovat aina niin hävyttömän hintaisia ja tällä sumplinnalla säästettiin yhteensä n. €150. Kivoja uutisia sain myös viikko sitten, joista sitten joskus lisää myöhemmin. Eli kyllähän tässä on ehtinyt tylsän työnteon lomassa tehdäkin vähän muitakin juttuja.

Tänään olen vaan ottanut iisisti ja pähkäillyt vähän syksyn vaateostossuunnitelmaa. Periaatteessa en tarvitse mitään vaatteita. En oikein enää edes tiedä mistä tykkään, joten sitä miettiessä anna lompakon vähän toipua tuosta taannoisesta kameraostoksesta. Mutta muutamien juttujen perään olen jo vuosia haikaillut, ja nyt tänä syksynä jos jotain näistä löytäisi, olisi ihan mahtavaa.


  • Matalat, perussaappaat konjakin värisellä nahalla. Tavallinen pyöreähkö kärki, ei terävä, eikä mitään rypytyksiä varressa. Vaikea löytää, nyt on jo parisen vuotta ollut hakusessa! (kuvassa Clark's Mortimer Judi - muuten hyvä mutta pikkasen turhan tumman värinen)
  • Nahkahanskat konjakin väriset myöskin. Ja saisivat sitten käytössä kauniisti patinoitua, joten hakusessa on hyvälaatuiset hanskat jotka kestävät vuosien käyttöä. (kuvassa Forzieri)
  • Rennohko konjakin värinen (ylläri!) nahkalaukku. Mulberryn Bayswater on ollut ultimate-himotus-laukku jo vuodesta 2005 ja on tuo Alexakin varsin näppärä. Laukkuun en tosin voi niin paljoa panostaa eli pidän silmät auki jonkun muun merkin ja mallin varalta.
Että sellainen ostoslista!

2 kommenttia:

  1. syksyn säitä kestävät saappaat myös minulla ostoslistalla. ollut jo pari syksyä kröhm ehkä nyt olisi aika tehdä tämä hankinta ja säästyä ainakin yhdeltä syysflunssalta (knocking the wood). alexa on ihana!

    VastaaPoista
  2. Joo, kunnon saappaat on kätevät syksyn sateisiin säihin. Multa kyllä löytyy useampi hyvä malli jo ennestään ja ne on kyl varsinaisia sadesäitten pelastajia kun en itse mitään kumppareita käytä.

    VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails