lauantai 9. helmikuuta 2013

Sisustushaaveita Suomesta

Nyt kun meillä on tama remppa meneillään olen alkanut vähän enemmän miettimään tätä meidän sisustusta. Välitiedotuksena, keittiö on nyt rempattu melkein kokonaan kuntoon - vain yhden seinän maalaus sekä kattoparrun siistiminen uupuu. Vintistä on tarkoitus tehdä työhuone - sähköt alkavat olla kunnossa ja miehen pitää vielä tilkitä raot että päästään maalaamaan. Vauvan makuuhuone taitaa olla maalausta vaille valmis, ja ehkä uusi lamppu tarvitaan. Kunhan nyt saadaan nämä isommat asiat hoitoon niin voidaan miettiä varsinaista sisustusta kunnolla. Pari pientä vauvaturvallisuutta parantavaa juttua on myös tehty olohuoneeseen, mutta sen kunnollinen pintaremppa saa (valitettavasti) odotella parempia aikoja.
 
Mutta muutamia asioita minulla on jo mielessä. Suomesta haluaisin tuoda muutamia juttuja tänne piristämään taloa, sisustukseen ja keittiötuotteisiin. Toisi vähän kotoisuutta minulle ja eksoottisuutta vieraille.

 
 
120mm kirkas Aalto-maljakko minulta löytyykin, ja iso Vitriini  sekä tälläinen 40mm? matala Aalto-vaasi (kaikki viime vuoden joululahjoja). Isohko tummansininen (koboltti?) Aalto-maljakko löytyy myös ylioppilaslahjojen peruna, josko sen joskus innostuisi tuomaan tänne. Mies ei muuten Aallosta perusta, mutta so what. Maljakkoihin kukkia, matalaan vaasiin ehkä namusia ja Vitriiniin pieniä tarvike-esineitä.


 
Rakastan Iittalan Kivi-tuikkuja. Meiltä löytyy useampi mattapintainen, mutta mukaan Suomesta haluaisin tuoda kirkkaita tuikkuja ja rusehtavia haaleita värejä. Jouluksi punaiset mattapintaisten kanssa paritettuina olisivat mahtavia!


 
Marimekolta haluaisin tarjottimen. Unelmana olisi aamiaistarjoilu sänkyyn... Keittiöpyyhkeet hauskoissa kuoseissa toimisivat myös. Puutarhurin Parhaat printti keittiötavaroihin miellyttää ehkä eniten, ja Fokus tarjoitin on vaan käsittämättömän makea.


 
Viimeisenä, mutta ehkä kaikkein kriittisempänä asiana haluaisin Arabian Arctica astiastoa. Suututtaa aina kun näen meidän Sainsburyn Basics astiat, jotka ovat lohkeilleet ja harmaantuvat. Mies ei Arcticasta jostain syystä perusta, kuulemma liian pieniä lautasia? En sitten tiedä mistä kaukaloista hän meidän kuvittelee yleensä syövät, nuo meidän nykyiset lautaset ovat syömäpinta-alaltaan suunnilleen saman kokoisia. Eipä ole häneltä tosin tullut vastaehdotustakaan mistään englantilaisesta astiasarjasta, joten ehkäpä aina Suomessa käydessä tarttuu muutama sattumalta mukaan... Vaikka sitten viimeistään "joululahjoina"/"synttärilahjoina" vanhemmilta ;)

Iittalan Taika on myös yksi omia lemppareita, joista meiltä jo löytyykin isot kahvikupit valkoisina, sinisinä ja punaisina (siniset ja punaiset majailee vielä Suomessa). Nyt itse olen alkanut haikailemaan noitten mustavalkoisten perään, joita mies pitää parhaina. Ja murokulhoiksi myös. Ehkä sellaisetkin vielä joskus mahtuisivat mukaan? Sinisethän nyt poistuvat valikoimista, eli pitäisi varmaan valita nyt sitten ostaako siniset vai mustavalkoiset murokulhot.

P.S. Inkalle kiitoksia muuten taannoisesta Opera-vinkistä! Kuvat onnistui sitä kautta laittaa, ja nyt onneksi (vihdoinkin!) alkoi taas IE:kin pelittämään.

4 kommenttia:

 1. Samoja asioita löytyy meiltä, yllätys yllätys :D On Marimekkoa, Aaltoa, Kivi-tuikkuja sekä ihanaista sinistä Taikaa. Tarkoititko, että sinisten murokulhojen valmistus lopetetaan vaiko koko sininen sarja? Onneksi kaikki Taika-sarjan värit käyvät hyvin yksiin niin ei tarvitse panikoida, pitää vain siirtyä väristä toiseen/toisiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, koko sininen Taika sarja lopetetaan tämän vuoden loppuun mennessä. Eli jos siitä tykkäät niin kantsii ostaa :) Mut tosiaan, mulle ja miehelle erityisesti ehkä mielummin sit tuota mustavalkoista sittenkin... No en tiedä, tykkään kyllä kaikista väreistä Taika-sarjassa :)

   Poista
 2. Tutun näköisiä sisustusjuttuja :) Joitain yllä olevista saa muuten täällä Lontoossa ainakin Skandiumista ja jotain olen tainnut nähdä myös Selfridgesillä - hinnat saattavat kyllä olla suhteessa kalliimpia kuin jos ostaisi Suomesta. Hyviä vointeja! X

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, täällä tosiaan on viimeisien vuosien aikana alkanut toi skandinaavinen muotoilu nostaan päätään, ja oon aina silloin tällöin bongannut mm. Iittalaa sisustuslehtien kattauksista. Marimekko kauppakin täältä käsittääkseni löytyy jostain, ja Muumi-kauppa Covent Gardenista. Oon itse vaan niin pihi että tuon (jos voin) nää jutut Suomesta mukanani :D Ne on tosiaan ihan hyvissä hinnoissa täällä...

   Poista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails