keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Cocosa - vinkki hyvästä outlet-nettikaupasta

Ajattelin vinkata teille eräästä hyväksi havaitsemastani outlet-nettikaupasta, josta saa kaikenlaisia erilaisia merkkituotteita ja luksustuotteita, eli Cocosasta. Itse olen ostanut sieltä tuotteita jo muutaman kerran ja usein vilkuilen siellä eri kampanjoita kuola suunpielestä valuen. 

Alexander McQueen Accessories

Cocosan idea on että sinne tulee erilaisia merkkituotteita ja luksustuotteita rajoitetuksi kampanja-ajaksi myyntiin, usein 50-70% alennuksilla ja joskus paremmillakin. Muutaman kerran vuodessa on myös super-myyntejä, jossa tavara liikkuu 90% alennuksilla.

Naisten vaatteita, laukkuja, kenkiä ja muita asusteita on eniten, ja merkkejä mitä on myyty ovat olleet esimerkiksi Michael Kors, Chloe, Marchesa, Issa, Mary Karantzou, Robbi&Nikki, Vivienne Westwood, Karl Lagerfeld, Juicy Couture, Missoni... Eli kaikenlaisia - ihan huippumerkeistä pienempiin (ja halvempiin) mielenkiintoisiin merkkeihin saakka. Itse olen ostanut kaupasta mm. Missonia, Michael Korsia ja See by Chloeta. 

Miesten vaatteita ja asusteita, sekä lasten vaatteita ja asusteita löytyy myös, mutta vähemmillä kampanjoilla. Lisäksi uutuutena on sisustustuotteet ja kauneustuotteet joista on löytynyt muutama mielenkiintoinen tuttavuus. 

Diane von Furstenberg Shoes

Hyvä juttu on se että Cocosa toimittaa tuotteet melko nopeasti, Briteissä tuotteet saa usein muutaman päivän kuluessa. Cocosa toimittaa myös Suomeen ja muihin Euroopan maihin. Oman kokemuksen mukaan maileihin ja kysymyksiin vastataan todella nopeasti. Ainoa vähän mälsä juttu on palautukset, sillä postimaksut täytyy maksaa itse, jollei tuote ole viallinen. 

Missoni Accessories


Kannattaa muuten rekisteröityä Cocosaan että saa aina etukäteen ilmoituksen eri outlet-myynneistä - parhaimmat tavarat nimittäin menevät nopeasti! Jos muuten rekisteröidytte kauppaan noitten minun antamien linkkien kautta ja innostutte siellä shoppailemaan, niin minä saan siitä pienen kertapalkkion. Jos ihan kauheasti harmittaa tämä niin googlatkaa kaupan osoite itse ;)

Kuvituksena muutamia tämän hetken kampanjoita - mm. Alexander McQueen asusteita, DvF kenkiä ja Missoni asusteet.

2 kommenttia:

  1. Sulle on tunnustus blogissani @ satufindingamerica.blogspot.com

    VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails