sunnuntai 25. elokuuta 2013

Kate Effect

Kate Effect - tämä on ihan oikeasti täällä Briteissä (varsinkin tabloid lehdistössä) käytetty termi. Kun tämä valtakunnan uusi prinsessa käyttää jotain vaatetta, se ostetaan alta aikayksikön loppuun. Useimmiten kuvien ilmestymisen jälkeen kahden tunnin kuluttua on turha kuvitellakaan löytävänsä samaa vaate/kenkä/laukkukappaletta, nettimyymälöistä ainakaan. Asiaa tietenkin auttaa se että Kate, kovin avuliaasti, tuppaa ostamaan vaatteita ihan tavallisista kaupoista, kuten TopShopista, Josephista ja muista ketjumyymälöistä, joten ihan tavallisella brittinaisella on varaa seurata Katen esimerkkiä.

 Viimeisin loppuunmyyty mekko tässä kuvassa!

Esimerkkejä näistä kaupoista loppuunmyydyistä tuotteista (siis sen jälkeen kun ne on Katen päällä nähty) on vaikka kuinka monia. Kun ollaan melkein samanikäisten vauvojen äitejä, niin olen ihan mielenkiinnolla seuraillut millaisia vaatteita (imetysteknisiä erityisesti) Katelta löytyy.

Arvatenkin, nämä ovat kaikki loppuunmyytyjä siinä vaiheessa kun itse olen ne bongannut. Mutta olen muutaman kivan brändin kuitenkin löytänyt. Viimeisin bongattu maternity- tuotemerkki on Seraphine, ja ihan yllätyin kuinka kivoja ja kohtuullisen hintaisia vaatteita tältä merkiltä löytyi. (Seraphinen vaatteita on myös bongattu muitten julkkisten päällä, kuten Jennifer Garner, Jessica Alba ja Halle Berry).


Toisena vasemmalta on juuri tuo loppuunmyyty mekko!Tässä näistä paidoista löytyi minulle muutama ostoslistan täyte - nyt täytyykin miettiä ostaisiko sitä tuon ylärivin ensimmäisen vasemmalta, ylärivin neljännen, alarivin toisen vai alarivin neljännen. Mikäs teistä on paras?

Ihan loppuhuomautuksena - tämän allaolevan haluan ostaa meidän tyttärelle (Asdasta)! Paha vaan että tämäkin on piru vie loppuunmyyty!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails