torstai 29. elokuuta 2013

Toivepostaus: Videokuulumiset

Hei. Toivepostauksena videomoikat teille! Teille jotka eivät viitsi videoita katsella (minäkään en ikinä niitä katsele sillä ne vievät ainakin minuutin! enemmän kuin tekstin pikainen selailu) niin alla pari tärkeintä juttua tekstinä. Videossa on oikeasti vähän enemmän sepitystä muistakin jutuista :)
 
 
Mentiin puistoon istuskelemaan sillä unohdin avaimet kotiin. Jouduttiin siis pyytämään miehen äitiä tuomaan meille avaimet puolen tunnin ajomatkan päästä... Huomenna lähdetään Suomeen, joten blogi on noin viikon ajan pikku tauolla, paria ajastettua postausta lukuunottamatta. Livebloggaamaan tuskin ehdin.
 
Tälläiset kuulumiset meillä!

17 kommenttia:

  1. Hauska kuulla ja nähdä teidät videolla :) Aika hyvin olet tekstien myötä antanut itsestäsi sellaisen kuvan mitä oikeastikin olet, ei tullut mitään suurta yllätystä :)
    Ja pikkuneiti oli kovin hyväntuulinen ja suloinen :)
    Kivaa Suomen reissua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyva nain :-) kylla muuten tuntuu etta meilla on tosi helppo lapsi mita kuuntelee tuttujen juttuja...

      Poista
  2. Oi ihania olette! <3 Tervetuloa Suomeen, täällä alkaa olemaan jo syksyn tuntua. :) -Iida

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taalla on nyt ollut ihanan viileeta Lontoon helteitten jalkeen :-)

      Poista
  3. Komppaan Johannaa :) Sössötyksestä ei puhettakaan. Turvallista Suomen matkaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Jotenkin musta tuntuu et puhun hassusti, mut hyva vaan jos se ei ole kauhean huomattavaa :-)

      Poista
  4. Ihana postaus! Mukavaa Suomen reissua :-)

    VastaaPoista
  5. Ihana postaus! Mukavaa Suomen reissua :-)

    VastaaPoista
  6. Monet ovat vaivautuneita videoissa, mutta sinussa ei kyllä näkynyt sitä tippaakaan! Johtuikohan mahdollisesti siitä, että oli tosiaan jo neljäs otos :D
    Jäi kyllä tosi mukava kuva sinusta ja vastasit kyllä aika hyvin sitä mielikuvaa joka minulla oli sinusta. Ääni oli ehkä ainoa asia, joka yllätti. Mutta niin se on ollut monien muidenkin bloggaajien kohdalla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, tossa kolme aikaisemman otoksen aikana ehti hyvin harjoitella tata puhetta :-) aani on muuten aika usein yllattavin piirre kun katsoo naita blogivideoita!

      Poista
  7. Olipa kiva saada ääni sulle :D Itse en oo vielä tehnyt videopostausta ja tuskin teenkään ellei joku sitä toivo!

    Ja rinsessa on niin ihana <3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Makaan en ilman toivetta ois tata tehnyt, mut oli yllattavan kiva taa tehda, varsinkin kun sattui hyva sauma se tehda. Siina avaimia ootellessa...

      Poista
  8. Sulla on hyvin kyllä pysynyt suomenkielen painotus puheessa eikä oo muuttunut semmoseks erilaiseks mitä itellä ainakin muuttu Lontoossa asuessa! Tai ehkä mulla vaikutti enemmän se kun oon asunut Jenkeissä niin painotan sanoja eri lailla ja saan siitä AINA kommenttia Suomessa kun kuulostan idiootilta.. :D

    Ja ihana vauva! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyva! Musta joskus tuntuu et puhun suomea vahan holmolla tavalla mut kai taa bloggailu ja vanhempien kanssa skypettely on auttanut kielen pysymisessa.

      Poista
  9. Oikeassa olet kylla siina etta kaikki kuulostaa aina erilaiselta videolla kuin on olettanut :) Mutta taa ainakin oli tosi kiva video ja niin kuin joku tossa sanoikin, et kuulostanut yhtaan jannittyneelta. Kiva oli saada aanikin kasvoille :) Mukavaa Suomen reissua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ekassa otoksessa olin aika jaykka mut sit alkoi luonnistuun :-) viela muutama paiva lomailua ennen paluuta arkeen!

      Poista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails