maanantai 7. lokakuuta 2013

Hullarit

Silloin kun asuin Suomessa, Hulluilla Päivillä oli aina kiva poiketa. Ei niinkään siinä kyynärpäätungoksessa, mutta maistelemassa Haamu-munkkeja, etsiskelemässä kivoja löytöjä. Pitkiin aikoihin en ole edes muistanut koko päiviä, mutta bongasin jostain blogista asian tiimoilta postauksen ja innostuin selailemaan nettikuvaston läpi. Ja olihan siellä - vaikka millaista tuotetta tarttuisi haaviin "rikas mies jos oisin".
 

 
 
Sisustustuotteista meiltä uupuisi tyynynpäällisiä sohvatyynyiksi. Marimekon Muija olisi aika kiva, Himla Maya tai Lexington Star kelpaisi myös. Punaisia Iittalan Kivi tuikkuja olen hinkunut jo vaikka kuinka monta vuotta joulukoristeiksi, nyt sellaisetkin saisi vähän tavallista halvemmalla. Iittalan Taika astiastosta kulhoja, meillä onkin jo noita isoja teemukeja. Balmuirin pöytälamppu on makea! Ja myös AJ Bankers seinäkello, seinäkelloa olenkin meille etsinyt jo jonkun aikaa. Vauva alkaa pian popsimaan oikeaa ruokaa, joten muumiastiasto olisi kiva. Ja sit sammutuspeite, sellainen meiltä uupuukin.  
 
 
 
 
 
 
Sitten omaan käyttöön tekisi mieli ostaa uudet Uuggit - nykyisistä alkaa jo aika jättää. Tarvitsisin myös mustan rennohkon laukun arkikäyttöön - tuossa muutamia ehdokkeja. Nypynpoistaja minulla on, mutta olen sen hävittänyt johonkin! Varmaan vintillä, siellä tavaroitten mustassa aukossa. Lämpimät rukkaset olisi myös tarpeen. Myssyä en varsinaisesti tarvitse, mutta tuollainen Globalin turkistupsupipo minulta jo löytyykin, ja viime talvena se kirvoitti mielettömän paljon positiivisia kommentteja kanssakulkijoissa. Ihan tuntemattomatkin kävivät kehumaan kuinka heitä nauratti se.
 
No, tälläistä ostoslistaa voi vain haaveilla. Jos innostun ostamaan jotain Hullareilta netistä, niin varmaankin laitan tilaukseen nuo Iittalan punaiset Kivi tuikut ja ehkä Taika astiaston kulhot. Tyynynpäälliset himottaisi, mutta ehkä kestän vielä näitä meidän nykyisiä jonkun aikaa.
 
Meinaatteko mennä Hullareille? Katsastelemaan vain vai jonkun tietyn tuotteen perässä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails