keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Brittien suosituimmat hoitolaukut

Tässä äitiysloman tuoksinassa tärkeimmistä tärkein varuste on tietenkin (ainakin minulle) ollut hoitolaukku. Kuten kaikessa äitiyteen liittyvässä, tässäkin pääsee kilpavarustelemaan olan takaa jos niikseen. Kun aloin katselemaan itselleni varteenotettavaa vaihtoehtoa tuli katsottua ihan uusin silmin muitten äitien laukkuvarustusta, ja mietittyä ja mallailtua erilaisia vaihtoehtoja.

Varmaan ihan kaikista yleisin laukku taitaa olla Bootsista (paikallisesta apteekkikaupasta) vaippapaketin kylkiäisenä tuleva, joka nyt ei mikään tyylikkäin tai kestävin ole, mutta ajanee asiansa sen vauva-ajan läpi. Mutta sitten muitakin löytyy.Todella suosittuja ovat nämä (ah-niin-äklöt) Pink Lining laukut. Yummy Mummy, Mama et Bebe, Blooming Gorgeous ja niin edelleen, vaaleanpunaista, vaaleansinistä ja vaaleanvihreää kirjavaa kuviokuosia, kuppikakkuja ja lastenvaunuja. Samaan syssyyn menevät myös Cath Kidstonin  vintage-kukkakuvioiset vaippalaukut. Näitä edellämainittuja kuosioksennuksia näkyy sen verran paljon omassa kaveripiirissä ja kaupungilla muutenkin että ihan hetkiseksi turtui silmä näihin niin paljon että harkitsin jo samanlaisen ostamista itsellekin. Hrrr. En ostanut, äkillinen mielenhäiriöni meni (onneksi) ohi melkoisen nopeasti.Sitten toisesta ääripäästä löytyy vähän kalliimman sarjan nahkalaukut. Storksak Elizabeth (varsinkin värissä tan) on täällä todella suosittu laukku. Ei ihmekään, se on kaunis eikä se huuda kaikelle kansalle että täältä sitä löytyy vaippoja ja kosteuspyyhkeitä ja tahraisia vaatteita. Storksakilta löytyy muitakin malleja (itselläni on esimerkiksi Emily), ja halvempia kankaisia laukkuja, joita niitäkin näkyy maisemissa. Lin & Leo on toinen suosittu kalliimpi merkki, jolta löytyy pirteän värisiä vaippalaukkuja. Oli ihan harkinnassa tämänkin osto. Se tuntuu todella tilavalta. Sugarjack ja Il Tutto laukkuja näkee myös joskus.Babymeliä, SkipHoppia ja OiOita näkyy myös usein, lähinnä niitä kangaslaukkuja, ja tietenkin vaunuvalmistajien omia laukkuja. Mitkäs laukut ovat teilläpäin suosittuja? Ja mitä laukkuja teillä on? En kai ole ainoa näihin hoitolaukkuihin hurahtanut...

4 kommenttia:

 1. Yammy Mummyn olisin itse halunnut mutta kyllä hinta on aika suolainen hoitolaukuks. :)
  Ihania kyl kaikki listaamasi laukut. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ne oli aika tyyriitä! Varsinkin kun ottaa huomioon että noita voi käyttää periaatteessa vain vauva käsipuolessa :)

   Poista
 2. Onneksi en siis ainoa joka ei voi vastustaa hoitolaukkuja...Vaikka tiedan etteivat nama ole necessity, mutta hoitolaukkujen taskut ja kaikki! Ensimmainen laukku oli Bugaboon matchaava nahkainen (ekalle kaikki piti olla niin just :D), joka painoi tyhjanakin niin paljon etta 3 kk jalkeen ostin Paca-a-Podin nailonisen. Loistava laukkumerkki jarjestefriikeille ja sisalla olevat podit saa irti jos ai tarvitse koko laukku sisalto mukaansa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pacapod näyttikin hyvältä! Mä näin kanssa noita kun pohdiskelin hoitolaukun ostoa, ne vaikutti tosi kätsyiltä. Ja musta hoitolaukku on ihan täys necessity, paljon kätevämpää kun on paljon (siis tosi paljon) taskuja ja välejä mihin tunkea vaippa-sun muita tarvikkeita :) Ja aina on vauvan laukku pakattuna valmiina lähtöön :)

   Poista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails