perjantai 3. heinäkuuta 2009

Iloisia uutisia

Viisumisaaga on vihdoinkin päätöksessä ja ensi viikolla lähden Pietariin! Minunhan piti olla siellä jo nyt mutta ensimmäinen kutsuni (pakollinen viisumin hankintaan) hävisi postissa (voiko paskempi tuuri käydä). Toista kutsua odotettiin pari viikkoa ja loppujenlopuksi turhaan, sillä sitä ei hyväksytty poliittisista syistä (sählinkiä työnkuvan kanssa). Kolmas muunneltu versio lähetettiin sitten pikaisesti faksilla lähetystöön ja jee! Se hyväksyttiin ja minä pääsen kesäksi Venäjälle! Ja sain vielä kaikenlisäksi viisumin ilmaiseksi. Ja sitä HIV-testiäkään ei sitten tarvittu (vaikka aluksi sitä vaadittiinkin). Aikamoista säätöä oli tämän kanssa ja pohdin jo vakavissani kaikenlaisia varasuunnitelmia, kuten kaupan kassalla istumista. Onneksi onnistui alkuperäiset suunnitelmat!



Läpsyt Ugandasta, shortsit H&M, huivi Lindex, laukku Primark, toppi/body Gina Tricot


Eilen terassilla ja shoppailemassa. Tuo huivi tarttui mukaan vaikka ihan normaalihintainen olikin ja sitten muutama varakappale tuon Ginan bodeja, ovat meinaan tosi käteviä perusvaatekappaleita. Shortsitkin ovat uudet, toissapäivänä hankitut.

PS. Arvontaa löytyy täältä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy