sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Vaatekaappitäytettä

Lontoossa on olleet aivan uskomattomat helteet. Siis aivan uskomattomat. Viime kerran näin lämmintä tähän aikaa on ollut 1800-luvulla. Suunnitelmissa oli käydä vanhojen tuttujen kera Jack the Ripper- kävelyllä, ja ehkä mennä Greenwichiin ottamaan aurinkoa. Viikonloppu tuli kuitenkin vietettyä sohvalla, viltin alla teemuki kourassa. Vaikken ole enää opiskelija se pirun Fresher's Flu saavutti minutkin.

No, ennenkuin vajosin torkkumaan sohvan syövereihin, ehdin käydä kunnon ostoskierroksella Oxford Streetillä, hakemassa täydennystä syksyiseen vaatekaappiin, ja hyödyntämässä opiskelijakorttini vihkaviimeiset päivät. 




Olen ihastunut läpikuultaviin paitoihin ja porkkana-mallisiin housuihin. Talven pakkasiin myös uusia palmikkoneuloisia sukkahousuja, ihan jokavuotinen juttu. Huivi tuli lahjaksi viime viikon "oppilaaltani". Muuten mukaan tarttui lähinnä ihan perusjuttuja - vino pino pitkähihaisia t-paitoja perusväreissä että alustoppeja että aluspöksyjä. Ja uusia lävistyskoruja. Kiitos opiskelija-alennukset säästöä taisi tulla nelisenkymmentä puntaa tai enemmänkin. Hattuja tekisi mieli myös käyttää lisää - erilaisia myssyjä löytyykin jo vaatekaapista useampia mutta oikeita kunnon hattuja ei paljoakaan. Jotenkin tuntuu vain aina vaikealta yhdistellä niitä muuhun vaatetukseen. Täytyy yrittää tänä syksynä opetella!

Mites te, oletteko ehtineet täydentää syksyn vaatekaappianne jo?

6 kommenttia:

  1. Mullekin on iskenyt tänä syksynä ihme hinku ostaa hattu. Jotenkin vaan takaraivossa istuu se ajatus, että ne ei sovi mulle, mutta katsotaan... :) Uudet kengät olisi ostoslistalla ja kaikkea pientä asustetta pyörii mielessä, kuten nahkaiset hanskat sen hatun lisäksi. Jotenkin hävisi vaan se syysvaatefiilis ihan kokonaan hetkeksi näitten ihanien kelien myötä :)

    VastaaPoista
  2. kuuskyt puntaa primarkkiin eilen.. tra-la-laa! onnea muuten gradun ja YLISIISTIEN häiden johdosta! varastan ideasi mikäli nain joskus britti-poiccikseni.

    VastaaPoista
  3. Neuleita pitaisi ostaa samoin kuin t-paitoja. Ehka kans ruskeat saappaat - tietaa rahan menoa tama.

    Mistas ostit nuo ihanat hatut? Ihania ovat, ehka voisin itsekin alkaa hattuihmiseksi. :)

    VastaaPoista
  4. Agatha, se on noi trendit mitkä iskee tajuntaan salakavalasti... Noitahan (varsinkin fedoroita ja lierihattuja) on näkynyt kaikissa muotilehdissä tänä syksynä. Ja onhan ne vaan niin pirun makeita hyvin yhdisteltyinä. Kyllä ne sopii varmasti sinullekin, kunhan vaan löydät hyvän mallin!

    soph, hehee kiitoksia. Saa varastaa ideoita mielinmäärin :D Ja onnea tulevaan graduun!

    Elli, noi hatut on harmaa trilby miesten H&M ja ruskea myssykkä Accessorize. Suosittelen hattuihmisyyttä - helpottaa kummasti kun ei ehdi pesemään hiuksia :)

    VastaaPoista
  5. Ah, Cookie Monster! <3 :D

    Vähän liikaa oon jo täydentänyt, kolmen villapaidan/-takin/muun neuleen verran. Vielä himoitsen ainakin yhtä..

    VastaaPoista
  6. June, hehee noi oli ihan ykköset :D Suuntasin haukkana alkkariosastolle kun vaan noi näin :)

    VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy