maanantai 5. maaliskuuta 2012

Viisi tutustumisen arvoista blogia

Sain tälläisen haasteen Lizalta, eli viisi mukavaa pientä (=alle 200 lukijaa) tulisi nimetä. Suosittelen tutustumaan tottakai kaikkiin!



Kotirouva Lontoossa - Tämä blogi löytyi jonkun toisen blogin linkkauksen kautta viikko pari sitten. Minusta on aina hauska tutustua muitten Lontoossa asuvien elämään, mutten odottanut että kertaheitolla tästä tulisi yksiä lemppareita. Hauskoja postauksia, kivoja päivänasuja ja menoa riittää tässä blogissa, ja Vauva myöskin vaikuttaa yhtä suloiselta kuin äitinsä.



Britannika - Annikaan tutustuin joskus oman blogin kommenttiboksissa ja tykästyin häneen blogiinsa heti. Hän on ollut vähän kaikkialla(muistaakseni mm. Californiassa, Ranskassa, Uudessa Seelannissa...), mutta viimeisin osoite löytyy täältä Lontoosta, ja hän on täällä opiskelemassa maisteriksi. Hauskoja päivityksiä elämästä Lontoossa ja muualla.



My University Life - Laura siirtyi Skotlannista Lontooseen maisteriopiskeluihin. Päivänmenoa, opiskelukiireitä, Lontoolaista elämää ja mukavia pikku päivityksiä elämän pienistä mukavista asioista löytyy täältä. Hauska lueskella kuin noin vuosi sitten olin suunnilleen samoissa jamoissa.
 



Reetta S - Reetta on ihanan hupsu ja hyväntuulinen neito Jyväskylästä, joka kertoo rehellisesti omasta elämästä ja hauskoista hömpötyksistään. Täällä minua viehättää mukavan monipuoliset päivitykset, joista aina löytyy jotain uutta.Hän on myös tuleva morsian vuosimallia 2012.




Lucky Liisa - Tykästyin tähän blogiin sillä minusta oli mukava lukea elämästä Dubaissa, itse kun en ole siellä koskaan käynyt vaikka Lähi-Itä jollain tavalla houkuttaisikin. Kauniita kuvia ja letkeää kerrontaa elämästä, ja nyt Liisa on siirtymässä takaisin Suomeen, joten toivottavasti blogi jatkuilee sielläkin.

12 kommenttia:

  1. Kivankuuloisia blogivinkkejä, kiitos. Lähdenkin tutkimaan samantien!

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos miten ihanasti kirjoitit tuohon kuvaukseen blogistani. Tuli oikein hymy huulille. Ihanaa jos pystyn juuri tuollaisen kuvan antamaan itsestäni koska olen vähän hupsu ja hömppä ;)

    Oon saanut tämän haasteen jo kerran mutta tosiaan en ole vielä tehnyt. Täytyykin yrittää tällä viikolla saada kasaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, kyllä se oikea persoona tulee sieltä esiin :) Toivoin vaan kovasti etten "luonneanalyysilläni" onnistuisi harmittamaan, kaikki kun ei välttämättä tykkää olla hupsuja ja höpsöjä :)

      Ja tee ihmeessä, näitä on tosi kiva lukea kun saa uusia lukuvinkkejä!

      Poista
  3. Kiva blogi:) Olen täällä Hollannissa toiminut tyylikonsulttina ja personal shopperina talousalalla työskenteleville ihmisille ennen kuin jäin nyt kotiin tammikuun alusta vähäksi aikaa lasten kanssa. Tarkoitus on jatkaa samassa hommassa vuoden loputtuakin. Mielenkiinnolla luin jo kirjoituksesi dress codesta Englannin malliin sekä brittiläisestä työhakemuksesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :) Onpas jännä työ, näitähän on paljon täällä Lontoossakin. Joskus vielä kun mulla on kunnon ura ja hyvä palkka käytän sit näitä samaisia palveluksia, itse en jaksaisi enää millään shoppailla vaatteita :D

      Poista
  4. Kiitos hirmuisesti näistä! Britannikaa luenkin aktiivisesti kun itse täällä saarella myös majailen, mutta muut ovatkin uusia tuttavuuksia. Iso kiitos tosi selkeästä ja informatiivisesta paketista! Olet ihan poikkeuksellinen mainostaja, kun laitoit kuvat ja todella panostit asiaan :) Ihanaa aktiivisuutta ja blogiyhteistyötä! ;)

    Enjoy London! Mäkin nautin toissapäivänä enkä meinannut taas malttaa tulla takaisin etelään.. argh. Lontoo on petollinen kaupunki. Vietän siellä päivän silloin tällöin ja oitis herää kysymys: Oi miksi, miksi en opiskele täällä!?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, hyvä että mun panostus huomattiin :D Kuvien vääntämisessä menee aina aikaa, mut musta on paljon kivempi lueskella kuvilla tasapainotettua tekstiä... Lontoo, Lontoo, täällä on kiva olla ja oli kiva opiskellakin, mut kyllä tänne ehtii koska vaan - sama kökköarki se on täälläkin kuin siellä etelämmässä :)

      Poista
  5. Jeii, kiitos, aina mukava kuulla että joku tykkää blogista :) Ja hassua kuinka joskus aikoinaan kun aloin lukemaan sun blogia ei ollut aavistustakaan että jonain päivänä olisin samassa kaupungissa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Päivänpiristys :) Nyt sit vaan tekemään omaa listaa, olisi kiva saada uusia lukuvinkkejä :)

      Poista
  6. Kiitoksia maininnasta!! Ja kiitoksia kivoista (uusista) vinkeistä, osa blogeista olikin tuttuja mutta uudet lähdenkin heti katsastamaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ollos hyvä! Huomasinkin että oot jo joskus tän saanut ja tehnyt, niin en tullut sun blogiin saakka haastamaan :)

      Poista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy