tiistai 25. joulukuuta 2012

Tampereen jouluhulinat




Saatiin todellinen White Christmas. Mutta kylma on! Niinhan se yleensa taalla Suomessa joulun aikaan tuppaa olemaan. Ennen joulua tuli kaytya tosiaan vahan kaupoilla ostamassa kaikkea pienta. 






Keskustorin joulutorilla riitti vilkuilemista. Mukaan itselle tarttui vain muutama pieni Tallipihan Tinkeli tonttu ja enkeli kuusenkoristeiksi. Naita olen muuten loytanyt jopa Lontoon kirkon joulumyyjaisilta aikaisemmin eli selkeasti suosittuja tuotteita.



Ja Kauppahallissahan tottakai pitaa kayda hakemassa viela muutamia pienia tarvikkeita - itse poikkesin Nygrenilla ostamassa graavilohta. Se kuuluu jouluun kuin voinappi puuroon.

Naine hyvineni painun viettamaan pienta ja ansaittua joululomaa. Kaydaan vanhempien ostamalla uudella merenrantamokilla ja sen jalkeen sukuloimaan Turkuun. Tampereella palattua poiketaan varmaan viela tutustumassa kaverin aatonaattona syntyneeseen vauvaan. Palaillaan asiaan lahempana uuttavuotta!

2 kommenttia:

  1. Toivottavasti joulunne on ollut ainakin tähän asti antoisa, nauttikaa lomasta!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, kylla ollut todella mahtava joulu, hyvin rento ja hyvin on syoty. Ihania valipaivia myos sinnepain!

      Poista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails