lauantai 1. kesäkuuta 2013

Pubilounaalla

Vihdoinkin! Täällä on vihdoinkin aurinkoa ja lämmintä! Onhan tässä kärvistelty harmaan taivaan ja sateisen sään kera tarpeeksi kauan.


Masu 41+3


Housut H&M Mama, merinovillapaita Banana Republic, laukku H&M Marni, kengät Bianco
 
Kävimme nauttimassa säästä ja perinteisestä pubilounaasta anopin ja miehen veljenpojan kanssa perjantaina. Briteissähän pubilounailla käydään tiuhaan tahtiin - annas jos joku ehdottaa lounastreffejä niin britti ehdottaa lähipubia. Taso on vaihtelevaa, jotkut paikat parempia ja jotkut huonompia. Itse yleensä otan burgerin, sitä harvemmin onnistuu huonompikaan kokki pilaamaan.

Olisikohan tässä nyt sitten viimeiset asumasukuvat? Nyt on meneillään 41. viikko ja kovasti odotellaan pienen syntymistä. Mies on varsinkin erityisen kärsimätön ja ehdottelee masulle päivittäin että "follow my voice, it is time to come outside". Jos asiat eivät tästä etene, niin maanantaiksi minulle on jo varattu käynnistys. Toivottavasti pieni päättää tulla ilmoille omin nokkinensa tässä viikonloppuna!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails