lauantai 29. joulukuuta 2012

Kahdeksan asian haaste

Haaste tuli Liza in London blogista, eli nyt pitaisi paljastaa kahdeksan satunnaista asiaa itsesta. Naita on taman blogin aikana tullut tayteltya jo muutamia, joten toivottavasti nyt ei kauheasti tule samojen asioiden toistoa. Tuppaan olemaan niita ihmisia jotka toistaa juttujaan saannollisin valiajoin, mutta ei kai se niin justiinsa.

 Pipo Global
Takki Aleksandra (aidilta lainattu pakkasiin)
huivi Marco Polo
farkut Zara
laukku Marc by March Jacobs
 

1. Olen vahan hukassa tyylini kanssa. En oikein tieda mista tykkaan enaa - painonnousu ja muut elamaan liittyvat muutokset ovat saaneet vaatekaapistani jotenkin todella tylsan paikan, enka oikein keksi miten sita uudistaisi nykyiseen elamaan sopivaksi.

2. Olen niita ihmisia jotka vaihtavat nopeasti kotiin tultaessa kotivaatteet, eli jotkut mukavat rohnovaateet. Tamanhetkiset lempparit ovat H&M:n vaaleanharmaa ja pinkki velourasu, eli huppari ja verkkahousut. Opetin tahan miehenikin, joka nykyaan hiihtaa kotosalla Calvin Kleinin pyjamahousuissa. 

3. Saastan joka kuukausi palkastani 100 puntaa saastotilille pahan paivan varalle. Haluan saastotililla olevan pari tonnia jos nyt vaikka jotain sattuisi, ja olen tassa miettinyt turhan hitaan saastotahdin kiristamista. 

4. Haluaisin alkaa sijoittamaan osakkeisiin ja itseasiassa minulla on lukuvuorossa pari sijoittamiskirjaa vasta-alkajille. 

5. Seuraavana syntymapaivanani taytan 30. Tuntuupa todella vanhalta! Ja ihan liian aikaisin tullut tamakin rajapyykki, enhan ole oikein ehtinyt tehda viela mitaan elamallani!

6. Seuraavana vuonna on edessa melkoisen iso elamanmuutos - sita odotellessa ja siihen valmistautuessa!

7. Tana vuonna ei aio tehda yhtakaan uudenvuodenlupausta - kaikki edelliseni (jokailtaista hammaslankausta lukuunottamatta) ovat menestyneet niin surkeasti. 

8. Toinen tammikuuta meilla alkaa iso remontti. Ylakerran pikkuinen makuuhuone ja vintti laitetaan kerralla kuntoon, seka keittioon tehdaan pienia sahkomuutoksia. Palaamme 30. joulukuuta takaisin, itse olen toissa 31. joulukuuta, ja meilla olisi aivan mielettoman paljon raivattavaa ja siivottavaa ennen remontin alkamista. 

En nyt laita tata haastetta eteenpain talla kertaa, olen niin laiska etten jaksa miettia blogisteja jotka eivat tata olisi jo tassa lahiaikoina tehneet. Seuraavalla kerralla sitten!

3 kommenttia:

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails