sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

36. viikon viikonlopputunnelmia

Viikonloppuna lauantaina minulla oli tarkoitus olla taas pikainen valokuvauskurssi (portrait-aiheella) St. James puistossa mutta huonon sään vuoksi se peruutettiin. Harmi sinänsä että seuraavat minulle sopivat ajat ovat sitten vasta vauvan syntymän jälkeen, olin toivonut saavani tämän alta pois päästäkseni käyttämään portrait-taitojani vauvan kuvailemiseen.


Nahkatakki Bershka / huivi Burberry / t-paita Burberry / housut H&M Mama / laukku MBMJ


No, eipä se mitään, sillä menin sitten kaverin kanssa valokuvanäyttelyyn Somerset Houseen, Sony World Photography Awards, joka oli todella mielenkiintoinen, ja käytiin M&M's Worldissa ostamassa namusia ja Japan Centressä ostamassa japanilaisia herkkuja. Sushi-iltamat kotosalla suunnitteilla!

Masu 36vk(+4?)

Tänään sunnuntaina sitten käytiin miehen sisaren syntymäpäiviä juhlistamassa eräässä Essexin farmi-ravintolassa. Ihan hauska konsepti - takapihalla on lapsille tarkoitettu pieni eläintarha, jossa jos minkälaista saparoa ja höyhentä. Etupihalla on kiva pieni ravintola, ja pieni kauppa jossa myydään orgaanisia ja paikallisia tuotteita, ja muunmuassa myös farmin omia pihvejä ja kananmunia.







Miehen kanssa jaettiin simpukka-omena-hasselpähkinä salaatti ja itse söin kalaa papu-chorizomuhennoksella. Muut tyytyivät perinteiseen Sunday Roastiin, eli kasviksia, lihaa, kastiketta ja Yorshire Pudding (eli tuollainen taikinakuppi). Ja jälkiruoaksi syntymäpäiväkakkua dandelion-teen kera!
 
 
Huomenna meille tulee viimeiset remppamiehet, ja sen jälkeen päästään maalaamaan olohuone, ja vihdoinkin kunnon siivouspuunauksen jälkeen sisustamaan vauvan tuloa varten! Jo on aikakin!

4 kommenttia:

  1. Niin jännää, ei enää montaa viikkoa! Näytät muuten edelleen tosi hyvältä, raskaus taitaa pukea sinua :) Hyviä vointeja! X

    VastaaPoista
  2. Huomenna alkaa taysaikaisuus :-) kiitoksia, taa raskaus on kyl ollut tosi helppo, hyva fiilis on jaanyt kun ei tosiaan mitaan ihmeellisyyksia tai kolotuksia ilmennyt :-)

    VastaaPoista
  3. Ai niin, paljon onnea tälle rintamalle tässä samalla. Muutamaan kuukauteen kun ei oikein ehdi blogeja lueskella, ja tässä on tulos :D

    ~ Piia Anneli / annelivia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia kovasti :) Heh, kiva että ehdit kuitenkin poiketa täällä :) Mullakin menee tää blogien lukeminen aaltomaisesti - joskus tulee luettua paljon ja joskus ei sit yhtään.

      Poista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails