keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Blogiruusut, blogirisut, ja arvontavoittaja

Kiitoksia kaikille arvontaan osallistujille yhteisesti. Oli todella mielenkiintoista lueskella mietteitanne tasta blogista, ja sain monta hyvaa parannusehdotusta ja postausehdotusta. Otan ehdottomasti onkeeni niista, tietenkin muistaen etta yksi tykkaa tyttaresta, ja toinen aidista. Minahan olen molempia (eh heh) mutta tarkoitan siis sita etta blogi on minunnakoiseni, ja eri ihmiset pitavat eri asioista. Niin se vain on. Mielenkiintoista kuulla eriavistakin mielipiteista vaikken niiden kaikkien perusteella muutoksia tekisikaan!

Arvontavastauksiin kommentoitiin monia eri asioita, mutta pari yhteista teemaa nousi esille. Ruusuja tuli kirjoitustyylista, kuvista ja jutunaiheista. Kirjoitan kivalla ja rehellisella tyylilla, mielenkiintoisista ja monipuolisista aiheista. Kuvaan laadukkaita ja selkeita kuvia. Vauvajutut nousivat myos ruusuiksi - lukijoitten sanojen mukaan sopo pikkuneiti, jolla valloittava hymy, ja josta "on aina ihana lukea" ja jonka "kuukausiraportit ovat olleet aivan ihania". Muuten kiiteltiin myos juttuja ulkosuomalaisuudesta, arkielamasta Lontoossa, Lontoosta, ulkomailla asumisesta, kulttuurieroista ja aitiydesta ja naista aiheista myos toivottiin lisaa postauksia.

Risuista monet sanoivat etta niita oli hankala keksia, ja ehka siksi niista oli vaikeampi tuoda esille yhteista teemaa. Blogin ulkoasua mietittiin eniten - blogin banneria pidettiin vahan turhan tylsana, blogin sivupalkkia vahan turhan sekaisena, fontti saisi olla erilainen ja isompi. Naiden risujen perusteella muutan fonttia kotiin palatessani - talla hetkella se on Times new roman, tylsa default valikoima, joka minun on ollut tarkoitus vaihtaa jo aikakausia muutenkin vahan helpommin luettavaan. Banneri on miehen tekema, mutta itse pidan siita ainakin toistaiseksi. Muuten risuissa toivottiin lisaa kulttuurieroista ja ulkosuomalaisuudesta postauksia, ja tuote-esittelyt voisivat jaada vahemmalle.

Postausehdotuksiin tuli monta hyvaa ehdotusta joita tulen poimimaan Toivetorstain juttusarjaan tulevaisuudessa (stay tuned - coming soon!). Esimerkiksi toiveita on imetyksen ja tyoelaman yhdistamisesta, lapsiin liittyvista kulttuurieroista, miehen koti-isyydesta, tyossakaynnistani, tasa-arvoeroista Suomen ja Brittien valilla, lopun talon esittelya, brittien perhe-elamasta, vauvan paivanasuista, tavallisen naisen arkimuodista Lontoossa aka mun paivanasuja, kulttuuritausta parisuhteessa, kivoja ei-liian-kalliita suosittuja tuotteita Briteissa, taaperon ruokaresepteja ja sen sellaista. Kai mainitsin jo jutut ulkosuomalaisuudesta ja kulttuurieroista... Se oli vahva teema arvontavastauksissa :-)

Tosiaan, kiitoksia naista vastauksista. Jokaisen olen lukenut tarkkaan, niissapa minulle pureskeltavaa vaikken kaikkia asioita tassa postauksessa maininnutkaan.

Ja arvonnan voittaja.... On Tetere! Olen sahkopostia sinulle lahettanyt, joten vastaathan pian osoitetiedoillasi suklaatajakahvia@gmail.com osoitteeseen.

2 kommenttia:

  1. Liityin lukijaksi, ulkomsuomalaiset mammablogit kiinnostaa. :) Ehkäpä itsekin päädyn sellaiseksi. Ulkosuomalaiseksi mammaksi - ja bloggariksi.

    VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails