keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Shiatsuahhhh...

Tänään palautin vihoviimeiset esseet. Vihdoinkin. Aika reippaasti myöhässä. Harmittaa oma mokailu, koska nyt alkaa pelottaa että tämä myöhästely on maksanut minulle erinomaisen yleisarvosanan. Noh, ehkä tästä pitäisi ottaa opiksi. 
Asiasta mukavempiin, nyt kun on pitkä vuosi opintoja takana ja vain kokeet edessä palkitsin itseäni kunnon hemmottelusessiolla Thai Square Spa -kylpylässä Covent Gardenissa. Ai että teki hyvää! Puoli tuntia höyrysaunassa, kukkajalkakylpy ja tunnin shiatsu-hieronta. Selän jännitys on nyt tosiaan laukaistu kunnolla. Session jälkeen oli kiva lepäillä nojatuolilla hämyisessä huoneessa lukien tyttölehtiä, juoden vihreää teetä ja nauttien paikan tunnelmasta. Shiatsuun muuten tutustuin ensimmäistä kertaa Thaimaassa kymmenisen vuotta sitten ja jos teillä on ikinä mahdollisuus käydä shiatsu-hieronnassa, se kannattaa. Aivan parasta.

Ensi viikon maanantaina minulla alkaa koekausi - kahdeksan koetta kolmessa ja puolessa viikossa. Nyt täytyisi alkaa harjoittelemaan kokeisiinkin, eikä noiden esseiden vääntämisen jälkeen liiemmälti aikaa ole. Siispä pidän kuukauden tauon nyt blogimaailmasta, joten seuraavan kerran nähdään sitten kesäkuussa kun olen kokeista vapaa!

Peukut pystyssä että kaikki menee läpi!

Related Posts with Thumbnails