tiistai 29. tammikuuta 2013

Pieniä uutisia

Tämä ei varmaan ihan kauheana yllätyksenä tule monellekaan - ainakin muutama teistä on jo asian kertonut arvanneensa, ja muutama ihana Lontoo-tyttönen asiasta tietääkin jo facebookin kautta.


Meille nimittäin syntyy toukokuun loppupuolella tyttövauva!
Tunsin ensimmäisen potkaisun viikkoa ennen joulua, ja kunnolla liikeet alkoivat tuntumaan pari kolme viikkoa sitten rv 20-21 poikkeilla. Mies tunsi potkaisun ensimmäistä kertaa toissa viikonloppuna. Pikkuhiljaa tässä alkaa ymmärtämään että muutaman kuukauden kuluttua meidän nurkissamme pyörii pienenpieni käärö. Ei oikein jaksaisi odottaa! Tuntuu todella jännittävältä!Viime viikolla jouduimme tosin käymään sairaalassa. Tutkimusten jälkeen lääkäri oli sitä mieltä että luultavasti kaikki on kunnossa, mutta varmuuden vuoksi saisin jäädä sairaalaan yöksi, ja aamulla tutkittaisiin uudestaan. Loppujenlopuksi, ei mitään hätää, mutta aika ikävä ja tietenkin hermostunut olo oli koko yön. Onneksi ei kuitenkaan mitään ja pääsin aamulla kotiin hyvävointisena joskin väsyneenä ja iltapäivällä poikkesin töissäkin. Tästäkö tama äitiys sitten alkaa - jatkuva mietintä ja kuulostelu onko pienellä kaikki hyvin?

39 kommenttia:

 1. Oi kuin ihana! Onnea odotukseen ja pian aitiyteen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Äitiys on kyllä jännä ajatus, tuntuu vielä ihan nuorelta...

   Poista
 2. Ihana kuulla ja onnellista odotusta, äitiys on ihaninta mitä naisen kohdalle voi sattua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, vaikea vielä ymmärtää mitä kaikkea muutoksia tähän elämään tulee, mutta ehdottomasti vain parempaan. Samaa ovat sanoneet kaverit jotka ovat saaneet perheenlisäystä että paras asia heidän elämässään on nyt tapahtunut :)

   Poista
 3. Onnea! Mä ajattelin ekan kerran siinä pikkujoulupostauksen aikaan, vaikka ootko sä silloin ollut vielä... no nippanappa :) Ja kävin katsomassa uudelleen kuvat, niin syynä EI ollut maha vaan.. jokin olemus :) Ja tuohon yhteen haaste-postaukseesi sitten kommentoin, että saatan arvata mikä se muutos on ;)

  Hyvää odotusta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pikkujoulujen aikaan taisin olla kolmannella kuulla, ja maha ei tosiaan pulpsahtanut esiin kuin vasta tossa joulun jälkeen. Nyt se taas näköjään ottaa kasvuspurttia... Hassua että uumoilit asiaa noinkin aikaiseen, mikäköhän siinä sitten näkyi!

   Poista
 4. Onnea!

  Täällä samoissa tunnelmissa, tosin hieman pidemmällä odotuksessa - laskettu aika oli viime perjantaina. Siitäkin huolimatta on jotenkin vaikea käsittää, että meillä on viimeistään parin viikon päästä pieni vauva täällä:) Jännittää!

  Toivottavasti loppuodotus sujuu hyvin! Olisi mielenkiintoista kuulla, miten "neuvola" on siellä briteissä järjestetty:)

  -Katariina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihania vauva-aikoja teille! Varmaan jännittää tosi paljon nyt kun tosiaan käärö on siellä hetkinä mina hyvänsä! Toivottavasti pieni nyt päättää tulla sieltä pian itsekseen ettette joudu kauheasti dottelemaan kärsimättöminä :) Täytyy kirjoitella sit kun raskaus on vähän pitemmällä!

   Poista
 5. Onnea hirmusti vielä täältäkin! :-) Kyllä, jatkuva huoli alkaa raskausaikana eikä taida loppua koskaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, voih omia vanhempi parkoja, oon tainnut vuosien varrella aiheuttaa turhan monia huolia heille. Toivotaan että tama meidän on kiltimpi :)

   Poista
 6. Suuret onnittelut, ihana uutinen! :)

  Muistan jostain aiemmasta postauksesta ajatelleenikin, että tällaista saattaisi olla luvassa, mutta sittemmin unohdin koko jutun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Näin muutaman muutkin ovat sanoneet, vihjasin kyllä varsin vahvasti luulen mä siinä postauksessa. En vaan viitsinyt vielä paljastaa mutta alkoi olla vaikea pitää suu supussa myöskin :)

   Poista
 7. mä mietein kans jo aikaisemmin ku postasit tyyliin "ensi vuonna onkin sitten ihan uudet kujeet" että sieltä on varmaan baby tulossa. onnea! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, vihjailuja tuli tehtyä... Luulin tosin olevani aika salamyhkäinen, mut en sit näköjään :D Kiitoksia!

   Poista
 8. mä mietein kans jo aikaisemmin ku postasit tyyliin "ensi vuonna onkin sitten ihan uudet kujeet" että sieltä on varmaan baby tulossa. onnea! :)

  VastaaPoista
 9. Jeeeeee! Onnea, onnea, onnea! Mietinkin, että tuotko asian esille täällä, kun olen muutaman kerran meinannut vahingossa kommentoida jotain asiaan liittyvää tänne (varsinkin viime postaukseen hihihi) ja sitten viime hetkellä tajunnut olla painamatta lähetä-nappia :DD Ja hei, jos vain jaksat, niin yritetään järjestää treffejä lähiaikoina :) Hali!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, joo jätin tämän vähän myöhmpään vaiheeseen tän paljastuksen, vaikka sä ja tytöt oottekin tästä tienneet jo jonkun aikaa. Joo, ehdottomasti treffeille pitää mennä, on oikein hyvin jaksava olo!

   Poista
 10. Viime postausten kuvia onkin tullut jo katseltua yrittäen etsiä vahvistusta aavistukselle :) Oikein paljon onnea teille molemmille!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Kyllähän toi masualue alkaa kiristää, nyt alkaa oleen jo melko erehtymättömästi raskausmasu. Oon tosin kuvat viimeaikoina yrittänyt valita sillä tavalla ettei ne ole kauhean masupaljastavia :)

   Poista
 11. Onnittelut vielä täälläkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Annika, ja ehdottomasti niinkuin Liisa tossa jo mainitsikin, niin lähdetään tässä lähiaikoina taas treffeille!

   Poista
 12. Ihania uutisia, paljon onnea! Hienoa, että kaikki on kunnossa sairaalareissusta huolimatta, ja oikein hyviä vointeja :) xx

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Onneksi ei tosiaankaan ollut sit mitään hätää, mut kyllähän se pelästytti. Nyt on ollut todella hyvät voinnit, varmaan tätä raskauskakkosen kuuluisa energiapuuska :)

   Poista
 13. Ihana uutinen, onneksi olkoon! :)

  VastaaPoista
 14. Oi onnea!! :)) Ihanaa oli pitkästä aikaa tulla tännekki kurkkaamaan että ootko jo palannu :) Ja olithan sinä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kovasti :) Juu olen palaillut, tälleen epäsäännöllisen säännöllisesti kirjoittelemaan taaskin :D Uusi tietokone ja kaikkee!

   Poista
 15. Aiemmat vihjailusi silloin arvasinkin että se että elämä muuttuu ja paljon niin arvasin että salaisuutesi on tuleva vauva
  ja siitä onnittelut! Ihanaa!-Anne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, joo se vihjailu taisi olla kyllä melko läpinäkyvää :D Kiitoksia onnitteluista Anne! :)

   Poista
 16. Voi! Onnea ihan hirveesti! :>

  VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails