maanantai 22. lokakuuta 2012

Pieni tauko


Harmittava juttu. Tietokoneeni hajosi viime viikolla juuri pahimpaan kiireaikaan eika enaa mene paalle lainkaan. Kysymysmerkkina on viela etta karahtiko kovalevy vai pelkastaan Windows, josta jalkimmainen tarkoittaa tietenkin sita etta kone on viela pelastettavissa. Vanha tietokone on jo palvellut viisi vuotta, ja on ihan kunnioitettavasti parjannyt tahan asti, joten ehkapa tama oli odotettavissa. Onneksi olen suurimman osan kaikesta korvaamattomasta onnistunut saastamaan poltetuille DVDille, USB-tikuille ja nettiin (mm. Facebookkiin ja blogiin ja Cloud-palvelimille) mutta suurin osa taman vuoden ja viime vuoden kuvista, seka muutamat tarkeat tyojutut ovat kadonneet taivaan tuuliin.
 
Tama nyt tietenkin tarkoittaa sita etta blogi on tauolla kunnes saan koneen korjattua / uuden ostettua. Ajattelin nyt vaan ilmoittaa ettette luule etta olen havinnyt ilmaan tai paattanyt blogin lopettaa.
 
Ensi viikonloppuna toivottavasti ehdin kokeilemaan saisinkohan kovalevylta enaa mitaan pelastettua. Nyt on ollut sen verran tavallisia elamakiireita etten ole ehtinyt sen aikaisemmin paneutua korjauksiin. Jos en itse tai ammattilaiset pysty konetta korjaamaan, niin edessa on uuden osto. Siita tuleekin sitten harvinaisen harmittava juttu – haluan suomalaiset aakkoset tietokoneeseen etta voin kirjoitella normaalisti suomea joten toivottavasti en joudu odottelemaan uutta konetta jouluun saakka. Onneksi minulla on sentaan tuo tabletti kunnossa viela, eli en ole ihan taysin miehen Macin varassa, joka sekin on alkanut nayttamaan uhkaavia vanhuuden merkkeja. Saa nahda jos innostun tuolla tabletilla bloggailemaan. Tahan asti olen kayttanyt sita lahinna mukanakuljetettavana viihdekeskuksena, ehka nyt  voisi kayttaa sita sitten ihan kunnolla tietokoneen korvikkeena.
 
Eli nakemisiin! Ilmoittelen sitten jos tauko uhkaa venya mahdottoman pitkaksi.

sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Keilailuilta

Eilen tosiaan käytiin sillä järjestämälläni blogimiitillä. Minulla oli ainakin hauskaa, ja toivottavasti muillakin. Viihdyttiin turisemassa koko ilta, eli kyllä se varmaan muillekin upposi. Suomeksi oli kiva taas pitkästä aikaa jutella. Itse niin harvoin pääsen suomea juttelemaan että tämä oli varsinaista luksusta. Nyt tänään ääni on kyllä vähän käheä.
Ensin käytiin keilaamassa. Olen itse halunnut jo pitkän aikaa käydä uudestaan keilaamassa - hyvä puoli siinä kun järjestää jotain on että pääsee tekemään just sitä mitä haluaa. Siinä jutellessa ja tutustuessa kyllä meinasi keilaus ihan unohtua, mutta ehdittiin sentään pelata koko kierros. Paikka oli nimeltään siis Bloomsbury Bowling, niinkuin aikaisemmissa postauksessa on tullut mainittua.

Keilailun jälkeen menimme ravintolaan ja napattiin set menu ravintola Stradassa.  Itse söin bruschettaa, melanzenea (munakoisoja) pääruoaksi, ja pistaasi-jäätelöä jälkiruoaksi. Ihan mukiinmenevä italialainen paikka.

Kiva muuten että niin moni pääsi paikalle! Marika Marionette-blogista, Annika Miss Britannika-blogista, Liza Liza in London -blogista, Eveliina London City Girl-blogista, ja Mrs. K joka kirjoittaa hel-lon -blogia. Illemmalla porukkaan liittyi myös Mungolifen Anna. Juteltiin illan aikana että uudet miitit olisivat ihan tervetulleita, ja minä ainakin liityn ehdottomasti mukaan jatkossakin. Eli sit vaan seuraava järkkäilemään uutta miittiä!
Related Posts with Thumbnails