torstai 13. syyskuuta 2012

Blogi-miitti 6.10

Noniin, nyt olen ehtinyt järjestää jotain tekemistä blogimiittiin vihdoinkin. Viime kerralla kysellessäni suurin osa suosi syyskuun jälkeistä aikaa joten ajattelin että lokakuun alku kävisi suurimmalle osalle. Ja mitäs sitten - keilaamaan! Varasin Bloomsbury Bowling mestasta pari rataa, ja sen jälkeen paikan Amerikka-teemaisesta burgeriraflasta pöydän. Keilaus on 6.10 klo 18 ja ravintola klo 19 eteenpäin. Keilaus maksaa £10 per nassu, ja ruoka mitä nyt syö/juo. Miltäs kuulostaa? Jos täällä on nyt joku epäilevä tuomas niin voin kokemuksesta vakuuttaa että keilaus on melkoisen hauskaa, kivalla porukalla varsinkin. Ja kivaa porukkaa on koko joukko tietty. Toivottavasti ajankohta käy mahdollisimman monelle, ikinä ei tietenkään voi jokaista miellyttää.

Lähetän tämän mailin kaikille edelliseen postaukseen kommentoineille, eli jos on jo ilmoittanut kiinnostuksesta ei tarvitse sitä uusia. Mailissa tietoa tarkemmin. Jos joku muu joka ei nyt tiedotusta viime kerralla huomannut tästä innostuu, niin mailatkaa suklaatajakahvia@gmail.com sitovat iloittautumiset viimeistään 27/9.

Edit: Niin ja jos haluaa tulla mukaan pliis mailatkaa otsikolla "ilmoittautuminen" sähköpostiin suklaatajakahvia@gmail.com että tiedän kaikkien sähköpostiosoitteet ja kuka varmasti on tulossa. Pelkkä kommentointi tässä blogissa ei riitä. Viimeistään 27/9 täytyy tietää keitä tulee sillä keilaukseen on minimäärä. Jos se ei täyty niin perun keilauksen.

3 kommenttia:

 1. Niin kiva että olet organisoinut tapaamisen ja kivaa tekemistä olet keksinyt! Ja siis, jeejeejee, pääsen mukaan, olemme tuolloin Lontoossa.

  VastaaPoista
 2. kuulostaa tosi kivalta. kiitos, kun laitot kommenttiboksiini viestiä asiasta. varmistan läsnäoloni asap.

  VastaaPoista
 3. Moikka!
  Oon tosi pahoillani että en ole ottanut yhteyttä blogimiittiä koskien! Nyt taitaakin jo olla liian myöhäistä enää ilmoittautua mukaan. Olen silloin iltavuorossa enkä olisi päässyt mukaan :/ ehkä sitten ensi kerralla! Kiitos kuitenkin kun tällaisen blogimiitin järjestit :) pitäkää hauskaa!

  VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails