torstai 4. helmikuuta 2010

Konadseepra



Olenkohan vähän jälkujunassa näitten Konadien suhteen? On ollut tarkoitus tilata pieni kokeilupakkaus jo viime syksystä saakka mutta vasta tämän vuoden puolella reipastuin selailemaan Ebayta leopardi- ja seeprakynsien toivossa. Viime viikolla kotiutuivat perusvehkeet ja m57-laatta. Jos muuten innostutte itse tilailemaan niin voin suositella tätä Ebay-myyjää.


Hui kuin kuivan oloiset kynsinauhat... Äkkiä Essien öljyt kehiin!

Tälläiset syntyi eilisiltana telkkaria tuijotellessa. Aika hauskat. eikä hirveän huonot ottaen huomioon että tässä oltiin ekaa kertaa liikenteessä. Negatiiviseepra olisi aikasta kivannäköinen myös, eli täytyypä tilailla valkoista Konad-lakkaa jossain vaiheessa.

4 kommenttia:

  1. ootpas sä taitava! :) muuten, hain eilen sen postsecret kirjan :)

    VastaaPoista
  2. heh, onneks nää konadit on aika idioottivarmoja :D hauska et kanssa tykästyit siihen postsecretiin!

    VastaaPoista
  3. Hauskan näköisiä nuo Konad-koristelut. Tästä postauksesta tuli mieleen, kun olen lueskellut blogiasi niin olen huomannut että ostelet aina silloin tällöin muutakin, esim. erilaisia hiusjuttuja tai muuta myös netistä, että miten olisi postaus suosikkinettikaupoistasi? Olisi kiva, jos saisi vaikka itsellekin uusia vinkkejä (englantilaisista) hyväksi havaituista nettikaupoista :)

    T. Agatha

    VastaaPoista
  4. Kiitti Agatha kivasta ideasta. Mäpä pistän toteutukseen ens viikon aikana :)

    VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails