sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Ystavanpaivahaat

Niinkuin tuossa menneella viikolla mainitsinkin, kavin ystavanpaivana kihlatun serkun haissa. Maanantaipaiva oli sinallaan vahan hankala kun jouduin menemaan tiistaiaamusta toihin, mutta lahdettiin sitten sopivan aikaisin kotio. Pitka paiva siita kuitenkin tuli, kun aloitettiin puolipaivan maissa kirkosta ja paastiin kotio vasta kymmenisen maissa.


Hyva tuuri muuten kavi parilla - koko viikko on ollut sellaista tihkuista ja sateista saata, ja tiistaista lahtien tihkuisuus jatkui tuttuun tapaan. Mutta maanantai varsinaisena haapaivana taivat oli kirkas, sininen ja aurinkoinen!







Tosi sopot haat - ensin kaytiin perheelle tarkeassa kirkossa todistamassa vihkiseremonia. Sitten mentiin kuohuvan pariin juhlapaikalle. Siina odotellessa ja virallisia potretteja ottaessa meita viihdytti taikuri, joka oli aivan superhyva! Ihmeteltiin sen temppuja - ne oli ihan kasittamattoman taitavia. Kaikista pisimpaan ihmeteltiin kun han taikoi puhaltamastaan ilmapallosta shamppanja-pullon haaparille.





Sen jalkeen oli vuorossa kolmen ruokalajin paivallinen ja paikkalappuina meille toimivat jattitikkarit. Kasittaakseni Briteissa tallainen tarjoilu on aika tavallista, ja todella harvoin on mitaan noutopoytaa. Meilla oli jokatapauksessa alkupalaksi keittoa, paaruoaksi kanaa perunoiden ja papupekonimoyhennoksen kera, ja jalkkariksi toffeekakkua. Nom nom, ja ahkyahky.




Niin, nuo kukkakoristeet teki Kuningattaren oma floristi - oli perheen laheinen tuttu ja vaansi nuo koristeet haalahjaksi. Aika natteja, eikos! Myohemmin, useamman tunnin tanssahtelujen ja keskustelujen jalkeen, meilla oli viela iltapalaksi erilaisia hedelmia, juustoja ja leikkeleita - mina popsin varmaan kilon parmakinkkua ja melonia iltanalkaani.



Ihan loistoidea naissa haissa oli viela karkkibuffetti, joka on kuulemma haalehtien mukaan just taman hetken trendi-juttu. Mina olin siella muitten lasten seassa innosta hihkumassa ja popsin Jelly Beaneja muutaman kourallisen ainaskin :) Saatiin paljon hyvia ideoita meidan haihin kanssa.




Ihan ilman draamaa ei tasta illasta selvitty... Mutta paatettiin sitten kihlatun kanssa etta ko. draamaa aiheuttavaa henkiloa (eraan sukulaisen tyttoystava) ei kutsuta meidan haihin, eika varmaan jalkikateen jarjestettaviin reception-tilaisuuksiinkaan. Ja jos juorut antavat yhtaan osviittaa tulevasta, ei ko. tyttoystava taida enaa olla tyttoystava meidan haiden aikaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails