tiistai 16. elokuuta 2011

Kymmenen kappaletta luottokosmetiikkaa


Kymmenen mielestäni parasta kosmetiikkatuotetta, joita kaapeistani löytyy. Ilman näitä en tulisi toimeen!




1. Everyday Minerals mineraalimeikkipuuteri. Loistava sävyvalikoima ja eri peittävyyksiä. Tuntuu iholla luonnolliselta eikä tuki.
2. YSL Faux Cils (?) ripsiväri. Ei varise, säilyy hyvänä pitkään (en siis ole näitä "ripsari-max-3-kuukautta-käytössä"), ja antaa todella näyttävät ripset. Harja sopivan normaali, joten ei suttaa niinkuin paksuharjainen Diorshow.




3. Sally Hansen Insta-Dri kynsilakankuivattaja. Päällyslakan ja kuivattajan yhdistelmä. Kuivattaa kynnet kosketuskelpoisiksi puolessa minuutissa. Toimii kuten OPI, mutta on halvempi ja eikä kuivu niin nopeasti.
4. Yotuel. Valkaiseva hammastahna joka ihan oikeasti toimii, eikä perusta tehoaan kiillettä vaurioittaviin hankaaviin ainesosiin.




5. L'oréalin Re-Nourish Velvety Toner kasvovesi. Kosteuttava ja hellävarainen - ei häviä laadussa yhtään kymmenen kertaa kalliimmalle Lancomen kasvovedelle joka oli aikaisempi lemppari.
6. Ren Hydra Calm Global Protection Day Cream. Käytän tätä orgaanista, lisäainevapaata kasvovoidetta yövoiteena. Kevyt ja rauhoittava, ja sopiva herkälle iholle. Tuoksu aika erikoinen aluksi mutta siihen tottuu.




7. Helena Rubinsteinin Magic concealer. Paras peiteaine mielestäni. Sopii varsin loistavasti silmienaluksille. Peittää hyvin ja levittyy kauniisti. HR:n tuotteet muutenkin ovat omia lemppareita!
8. Body Shopin legendaarinen hamppu-käsivoide on ympärivuoden pakollinen tuote kosmetiikkakaapissani. Ilman tätä talvikautena käteni ovat aivan korpuilla ja halkeilevat. Yksikin kerros tätä tuotetta tuo nopean avun rutikuivaan ihoon.



9. L'ancomen Artliner rajaustussi. Pysyy loistavasti, helppo käyttää ja TODELLA pitkäikäinen. Ei kuivu purkkiin ei millään. Nopea ja helppokäyttöinen tussi. Tummanruskea väri käytössä itsellä, sopii moneen menoon. P.S. - itse joskus suttaan värillistä kajalia päälle jos haluan esim. tummansinisen tai luumunvärisen rajauksen, ja toimii hyvin.
10. YSL valokynä, joka on seilannut meikkipussissa niin kauan että nimeäkään ei enää näy. Levittyy hyvin ja VALAISEE kuin pikkuinen taskulamppu. Itse käytän väriä 2, joka myös peittää tummia silmänalusia.

Löytyikö samoja suosikkeja?

4 kommenttia:

  1. Mistä oot ostanu Yotuelin, pakkohankinta heti kun palaan saarelle :D

    Ja tässä samalla pitää vielä onnitella (myöhässä) hirvittävästi ja kehua kaunista morsianta :))

    VastaaPoista
  2. Tun yotuelit mukanani suomesta... Niitä kai saa Bootsin nettisivuilta, mutta muistelisin että ne on vähän kalliimpia täällä. Tosin voi olla että hinnat on jo muuttunut, siitä on jo aikaa kun ne viimeksi tsekkasin.

    Kiitoksia onnitteluista!

    VastaaPoista
  3. Meikkilaatikosta on jo monta vuotta löytynyt YSL:n valokynä ja Rubinsteinin peitevoide, mutta nyt kesällä siirryin mineraalimeikkeihin ja nuo ovat jääneet valitettavan vähälle käytölle sen jälkeen. Matkalle lähtevät mukaan silti, kun mineraalimeikkirasiat vievät liikaa tilaa matkatavaroissa.

    VastaaPoista
  4. Mä en itse niistä mineraalimeikkipeiteaineista perusta. Tuntuu että ne saa silmänkulman rypyt tosi näkyviksi, joten oon edelleen käyttänyt näitä tavallisia (jotka varmaan silikonilla niitä siloittelee). Mut käytän näitä HR:n ja YSL:n tuotteita mineraalipohjankin päällä, kun toimii ihan hyvin, enkä jaksa kaivella niitä mineraaleja jemmoista tätä yhtä tarkoitusta varten.

    VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails