tiistai 15. marraskuuta 2011

Uunituore kandi!

Tänään olin toista kertaa vieraana valmistujaisseremoniassa. Ehkä jo ensi vuonna itsekin vihdoinkin pääsen omaan seremoniaan - mies on ainakin kovasti sitä mieltä että häntä harmittaa jos hän ei pääse juhlistamaan kanssani minun valmistumistani. 





Saadaan tosin nähdä miten silloin suu pannaan - hienoista puitteista ja uunituoreen kandin ilosta huolimatta parin tunnin paikoillaan istuminen, yhden rakkaan ja kahdensadan tuntemattoman diplominhakureissun yleisön edestä seuranneena, puuduttaa istumalihakset melko täydellisesti. Näin vieraan näkökannalta. Vaikka kieltämättä tupsuhatut ja kaavut ovat komeita. 







Niin. Eihän noita saa heittää, vuokrattuja kun ovat. Kuulemma hajoavat. Enpä tiedä ketään joka ei sitä heittäisi! Eivätkä edes hajoa.

Eri yliopistoilla on eri värit - kandikaapu on aina musta, tohtoreiksi väitelleillä ja yliopiston johtajilla värilliset kaavut, mutta sitten hupussa on eri värejä. Joskus eri laitoksilla on myös eri huppuvärit. Miehen hupussa oli vaaleanharmaa. Minun kandinhupussani olisi ollut (jos valmistujaisiin olisin ehtinyt) olisi ollut musta ja ruskea. Jos pääsen maisterivalmistujaisiin minun hupussani on musta ja keltainen. Fiksuimmat miettii muun vaatetuksen huppuihin sopiviksi ;)






Entisiä suurinhokkejani pukeutumisessa on ollut ruskean ja mustan yhdistäminen. Eipä se edelleenkään näytä omaan silmään miellyttävältä, mutta aamulla tuli vähän kiire ja jotain oli pakko keksiä...

4 kommenttia:

  1. Onneksi olkoon miehellesi :-) Mista yliopistosta han valmistui?

    VastaaPoista
  2. Hertfordshire University, tykkäsi kuulemma kovin :)

    VastaaPoista
  3. Onnittelut miehellesi! Kohta sinun vuoro....
    Musta-ruskea asusi oli täydellinen! Mekko sopii oikein hyvin mustaan, jos et olisi maininnut asiasta en olisi edes huomannut.
    -Anne

    VastaaPoista
  4. Kiitos Anne :) Mä itse inhosin pitkään ruskea-musta-yhdistelmää enkä ikinä olisi sellaisessa näyttäytynyt. Mutta tämmöistä se on kun pukeutuu kiireellä. Musta-tummansininen on toinen iki-inhokki, mutta nykyään tulee siihenkin pukeuduttua satunnaisesti...

    VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails