lauantai 25. tammikuuta 2014

Matkanvarrelta

No nyt ollaan taas Suomessa. Seuraavat kaksi viikkoa nautitaan pakkaskeleista, kiitoksia vaan niista kaikista hyvista vinkeista mita laitoitte edelliseen postaukseen. 

Matkanvarrelta tuli otettua useampia napsyja. Taytyy kylla sanoa etta vaikka matkustaminen itsessaan on melkoisen puuduttavaa, lapsen kanssa siina on kuitenkin aina jotain haipakkaa ettei tekemista ainakaan puutu. Nostan hattua monen lapsen kanssa matkustaville, jo tassa yhdessa sylilapsessa oli tarpeeksi tekemista.





Kaytiin Heathrowin family loungessa - sita voin lampimasti suositella kaikille lapsiperheille. Se on vahan piilossa mutta kunhan sinne loytaa se on kuin rauhan keidas keskella meluisaa eramaata. 





Teki kauheasti mieli kahvia mutta kiire kun tuli kaiken vaipanvaihtamisen ja vauvan syottamisen keskella, nappasin vain mukaan tuollaisen koyhan miehen version vauvanruokaostoksien seuraksi. Vauva ainakin tykkasi! (Okei olihan se jo tuossa vaiheessa ryystetty parempiin suihin)

Muutenkin nykyaan parhaat lelut ovat niita joita aiti kayttaa, kuten vaippalaukku. Tai sitten se tyhja kahvikuppi.



Ehdin kayda juomassa viela ihan oikeat kahvit Helsingin kentalla. Sit jaksoi viela viimeisen taipaleen Tampereelle.

Perinteiseen tapaan blogi hiljenee seuraavaksi kahdeksi viikoksi Suomen loman ajaksi. En lupaa mitaan puoleen tai toiseen, paivittelen mobiilisti ehka tai sitten en :) fiilisten mukaan :) viimeistaan nahdaan blogin puolella sitten kahden viikon kuluttua!


4 kommenttia:

  1. Nauti Suomi-lomastasi!
    T. Lukijasi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :-) kavin tutustumassa sunkin blogiisi, ihanan koukuttava :-)

      Poista
  2. Mukavaa lomaa Suomessa! Kiva ajatella että olette kuitenkin...lähellä, :) !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :-) niin, eihan sielta teiltapain oo kuin muutama (sata) hassu kilometri tanne Tampereelle :-)

      Poista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails