sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Viikon työasut

Tästähän on muodostunut tälläinen viikonloppublogi... Heh, tykkäisin kyllä kovasti kirjoitella täällä useammin viikollakin, ja tuolla postausideoissa olisi vaikka kuinka monta kivaa luonnosta, mutta ymmärrätte varmaan että työssäkäyvällä äidillä ei sitä ylimääräistä aikaa kauheasti ole muuten kuin viikonloppuisin. Tai siis, olisi varmaan jos ei lähtisi ennen aamukahdeksaa ja tulisi iltaseiskalta takaisin kotio. Vauvaa olisi kiva nähdä ja ruokaakin syödä, ja jopa tehdä vähän evästä seuraavaksi päiväksi. Kaikkeen kivaan ei valitettavasti aina ehdi, kun on niitä arkipäivän hommiakin tehtävänä. Mutta nyt on taas pitkä viikonloppu täällä Englannissa - maanantai on Bank Holiday, eli kansallinen vapaapäivä. Sitä juhlistaessa enköhän ehdi tänne päivitellä vähän viikollekin juttuja.
 
Mutta nyt tällä kertaa halusin pikaisesti julkaista täällä työviikon asut kuvina. Ne tuli räpsittyä tuonna instagrammiin, pahoittelut teille IG-seuraajille toistosta. En aio ottaa jokaviikkoiseksi tavaksi! Tämä olisi joskus kiva tehdä ihan kunnon kameraa käyttäen, näistä kun valitettavasti ei näe kauhean hyvin yksityiskohtia tai värejä. Tuli vaan otettua pikaräpsäisyt tällä kertaa sillä vauva hoputti leikkimään ja syöttämään ;)
 
 
 
 
Maanantaina FennWrightManson mekko, edellisenä päivänä ostettu, kiireaamuna otettu käyttöön. Laura mulle vinkkasikin jossain aikaisemmassa työvaatepostauksessa mekkojen kätevyydestä. Nyt kokemuksella, allekirjoitan täysin! Keräsi kovin kehuja työpaikalla.
 
Tiistaina tummanharmaa M&S kynähame ja musta DKNY Cozy kietaisuneulehärpäke. Ihan loistava härpäke toimistoon ja muutenkin. Silkkikashmirsekoitus, joten lämmin ja samanaikaisesti hengittävä. Sen saa vaikka miten, tuossa se on minulla cardigan-asetuksena. Sen saa myös kiedottua tiukaksi, tai aseteltua "waterfall"-neuletakiksi. Sille on muistaakseni ainakin kahdeksan erilaista tapaa käyttää sitä. Voisinkin joskus tehdä siitä postauksen itsessään.
 
Keskiviikkona By Malene Birgerin paituli ja tummansininen kynähame, jossa pieniä valkoisia palloja. Joo, näyttää samalta hameelta kuin tiistaina kuvassa, iPhone... Tästä syystä olisi kiva tehdä tämä postaus joskus vielä kunnon kameralla. Tämä ei ehkä paras yhdistelmä ollut, paituli on kermanvalkoinen ja ehkä vähän riiteli kylmän tummansinisen kanssa. Kiireaamut...
 
 
 
 
Torstaina silkkipaita Massimo Dutista, tämäkin edellisen viikonlopun hankintoja, ja korkeavyötäröiset M&S beigeharmaan housut. Tämä oli yllättävän hauska yhdistelmä, vaikkei ehkä olekaan kaikista imartelevin minun kropalleni. Paita keräsi kanssa kehuja toimistolla.
 
Perjantaina meillä on casual Friday, eli töihin voi tulla farkuissa sun muissa rennoissa vaatteissa. Miehillä on usein t-paitoja ja farkkuja, naisilla kivoja mekkoja ja farkkuja rentojen paitojen kera. Jakku on Jigsawin, yksi lempparimerkkejäni toimistopukeutumisessa. Tämä yhdistelmä onkin täällä jo nähty monta kertaa, ei siitä sen enempää.
 
 
 
 
Ja sitten viimeisenä yksityiskohtana nuo kengät (perjantain, Massimo Dutti) ja perinteiset mustat toimistoballerinat (Clarks). Laukku on muistaakseni Capaccione, joskus samle salesta ostettu. Italialainen, jota ei käsittääkseni valmisteta enää. Tykkään kovasti, toimii toimistolaukkuna mainiosti.
 
Mikä teidän mielestä oli muuten paras asu? Ja mites te muuten pukeudutte toimistolle/töihin? Rennosti, muodollisesti, jakkupukuihin vai villatakkiin ja farkkuihin? Itse tykkään ehkä vähän muodollisemmasta pukeutumisesta, tämä tän viikkoinen on minusta jo aika rentoa pukeutumista. Mun mies tosin sanoo että minulla on tosi "stuck-up" tyyli toimistopukeutumisessa... Musta vaan tyylikäs, tietty ;) Eri aloilla eri jutut pätee.

11 kommenttia:

  1. Maanantain dress on aivan ihana! Ja olen samaa mielta, kateva toimistoasu. Teen toita kotoa, joten voin olla hyvin casual, mutta kun olen toimistolla tai asiakkaissa (tai ihan missa tahansa kodin ulkopuolella), niin sitten more formal - dresses, jakkupukuja.... jos on casual Friday niin farkut ja blouse (tai blouse & blazer).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oh, ihana, saat olla siis vaikka pyjamassa töitä tehden yleensä. Kotitoimistolla on vähän rennompaa :D Mut tosiaan, asiakastapaamisiin täytyy sit vähän panostaa...

      Poista
  2. Mun lemppari oli kyllä tuo mekko :) Tosi nätti <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tää on yllättävän kiva. Pähkäilin sitä kaupassa vähän, mutta onneksi otin.

      Poista
  3. Mä oon joskus miettinyt, että olisi kauhea shokki ja stressi olla töissä toimistossa. Juurikin tuon pukeutumisen takia... Mä en erityisemmin pidä vaatteiden ostosta, ja jos vielä pitäisi miettiä, miten asu sopii "työnkuvaan"... huh!
    Tuo ensimmäisen kuvan mekko on tosi kaunis ja sopii sulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkään en niin välitä vaatteiden ostosta, se on usein aika hankalaa löytää hyviä ja itselle sopivia vaatteita, varsinkin jos on jokin tietty budjetti. Mut töihin kyl tykkään pukeutua, tulee mun mielestä heti sellainen "työfiilis", tehokkaampi olo :)

      Kiitti! Mies kans tykkäs mekosta paljon, hänen suosituksestaan se ostoskoriin päätyikin loppujen lopuksi.

      Poista
  4. Tuo mekko on kyllä tosi nätti! Mulla riippuu vähän päivästä miten pukeudun, jos on tapaamisia niin vähän virallisemmin, muuten yleensä smart casual linjalla, farkut puen vaan perjantaisin...Mä kyllä tykkään toimistopukeutumisesta, viikonloppuisin vedänkin sit revityt farkut jalkaan :D

    VastaaPoista
  5. Mulla on harvoin mitään talon ulkopuolisia tapaamisia, joten harvemmin täytyy pukeutua mitenkään ykkösiin. Vaikkei kai silloinkaan pidä mitään kauhean erikoista, kun en tee myyntiä tai muuta sellaista :) Toimistopukeutuminen on ihan hauskaa kyl :)

    VastaaPoista
  6. Talvella saatan siistejä villatakkejakin pitää esim. mustan hameen tai housujen kanssa. Usein kuitenkin jakku päällä, niin tulee tärkeämpi olo:) Perjantaisin laitan myös farkkujen kanssa usein siistimmän yläosan (eli edelleen jakku jne. linjalla). Kätevin on wrap-mekko (mitä se onkaan suomeksi!). Ja sukkahousut on yleensä jalassa töissä ellei ole very hot.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kietaisumekko :) Sellaisia ois kyllä hyvä olla munkin vaatekaapissa. Unelmoin sellaisesta oikein ihanasta DVF:n kietaisumekosta, mut katsellaan.... Ehkä vielä joskus :)

      Poista
  7. Ihanat ballerinat :)

    VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails