sunnuntai 16. marraskuuta 2008

Tigi-esittelyOlen jo muutaman vuoden ajan ollut vinksahtanut hiustuotteisiin oikein kunnolla. Aloitin hissukseen hiustuotteiden keräilyn lukioaikoinani kun toimin useasti hiusmallina, ja ilmaisen kampauksen ja värin kylkiäisinä tuli melkeinpä aina tilaisuuden/näytöksen järjestäjän tuotteita. Pullomeri on vuosien varrella kasvanut kasvamistaan ja uusia tuotteita tulee aina silloin tällöin kokeiltua. Mielikkimerkeiksi ovat muodostuneet Tigi, Joico ja Redken, mutta aina olen kuulolla jos vaikka jotain vielä parempaa löytyisi. Tällä hetkellä kokoelma on aika Tigi-painotteinen johtuen tuotteiden helposta saatavuudesta ja nettiostelun tuomista mukavista hinnanalennuksista.

Jokatapauksessa, kuvassa vähän aikaa sitten tullut paketti Cheap Smells-nettikaupasta. Suosittelen lämpimästi, erityisesti Tigien tilaukseen, sillä putiikissa on roimat alennukset varsinkin verrattuna Suomen hintoihin. Postauksen tästä aiheesta tein lähinnä vinkatakseni lukijoille tästä nettikaupasta ja arvostellakseni tuotteet.

Oatmeal & Honey conditioner on tuo kaikista isoin purkki. Uusintaostos, olen useamman tuollaisen purkin jo käyttänyt ja ollut todellä tyytyväinen. Jouluinen tuoksu, jakaa varmasti mielipiteitä mutta itse en erityisemmin välitä. Ei tuoksu pahaltakaan sinänsä. Kosteuttaa kivasti ja ilman silikoneja. Erityisesti kuitenkin pidän hoitoaineesta sen monikäyttöisyyden vuoksi. Toimii pikahoitoaineena, sekoiteltavana tehohoitoaineisiin ja/tai buustaaman huonompia hoitoaineita sekä jätettävänä hoitoaineena. Olen käyttänyt myös kosteuttamaan hiuksia kuivana ja siinäkin se toimii mähmäämättä tukkaa.

Small Talk muotoiluvoide. Toinen uusintaostos ja on oikeastaan kaikista paras kokeilemistani Tigin tuotteista. Todellinen monitoimituote; tuuheuttaa hiusta föönin alla käytettäessä sekä auttaa muotoilussa, ja silottaa hiuksia kuivina. Ja siloittaa oikein kunnolla minun pörröjäni ja lenteleviä hiushaituvia. Ilman tätä tuotetta en voi olla, auttaa jokaiseen hiuspulmaani. Miinusta ainoastaan ärtsystä karkkipurkkatuoksusta joka jää leijailemaan hiuksiin ja käsiin takertuvasta silikonikalvosta jota joutuu hinkkaamaan urakalla saadakseen pois.

Dumb Blonde Smoothing Stuff. Mansikkapurkan tuoksuinen siloitusvoide. Ihan jees, siloittaa ja kiillottaa hiuksen pintaa. Erityisen hyvää tässä on se että se ei lässäytä hiusta eikä mähmää vaikka sitä laittaisikin reilummalla käsellä. Ei valitettavasti vedä vertoja Small Talk voiteelle pörröjen taltuttajana mutta ehkä ohuthiuksisille ja sileälle hiuslaadulle sopisi paremmin kuin omalle karkealle pörrötukalleni. Itse ostin lähinnä kätevän purkin vuoksi joka ei varmasti hajoa tai aukea matkalaukkuun matkustaessa.

Big&Bigger-tuuheuttavaa vaahtoa en olekaan vielä ehtinyt kokeilemaan. Siitä arvosteluja sitten joskus tulevaisuudessa.

1 kommentti:

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails