torstai 2. heinäkuuta 2009

Särkänniemeen Särkänniemeen!

Nämä on jo vanhoja kuvia viime viikolta mutta laitetaan silti. Kävin näitä tänään läpi, tärähtäneitä otoksia deletoiden ja fiilistelin meidän huvipuistomatkaa. Särkänniemessä en olekaan käynyt useampaan vuoteen... Nyt tuli sitten Trombit, Tornadot ja Tyrskyt koettua.Tää tivolikeinu oli mun ehdoton lempilaite pienenä, ja innostuin nyt vetämään siinä useammat kierrokset muitten 10v tyttöjen kanssa. Ehkä vähän lapsetti. D:tä nauratti että olin ainoa aikuinen laitteessa.


Troikka oli kans toinen lempparilaite pienenä ja ehkä eläydyttiin tähän huimaan kieputukseen vähän liikaakin. Jälleen kerran, taidettiin olla ainoita aikuisia laitteessa. Harmi että Possujunaan me ei päästy/mahduttu.

Ehkä lemppari näistä uusista laitteista oli kuitenkin se Trombi tai Tornado. Molemmat oli tosi hauskoja ja oli kiva kunsitä oli joko mahallaan tai jalat vapaana. Toi ihan uusia ulottuvuuksia silmukoihin nää uudet asennot.


Joku ihme peikko Lasten eläintarhassa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails