keskiviikko 10. helmikuuta 2010

Parhaat kosmisnettikaupat

Itse tilailen melko paljon kauneustuotteita netistä. Tulevat niin paljon halvemmaksi kuin suoraan kaupasta ostettaessa, ja kun jo tiedän mistä tykkään ei minun tarvitse edes mennä kauppaan kokeilemaan tai kyselemään myyjän mielipiteitä. Lukijalta tuli tässä taannoin kiva vinkki omien lemppari-nettikauppojen suhteen ja meikähän toteuttaa. Nettivaatekaupat jätän sikseen, en oikeastaan lähes koskaan tilaile vaatteita netistä sillä tykkään sovittaa. Keskityn siksi vain kauneudenhoitotuotteisiin.Kynnet

Kynsituotteita tilailen lähes vain ja ainoastaan Ebaysta, ja lähinnä USA:laisilta myyjiltä. Sieltä tilatut tuotteet tulevat jopa postareitten kanssa halvemmaksi kuin täällä kaupasta ostettaessa, ja valikoima tietenkin on parempi. Konadeja esim. suosittelen tilaamaan tältä myyjältä (Korea), jolla on hyvä palvelu ja halvat hinnat. Opeja löytyy monilta, eli kannattaa tarkkailla eri myyjiä. Beautyzone2007 myyjää en kuitenkaan suosittele, huonon palvelun ja kadonneiden pakettejen vuoksi... Kannattaa olla varuillaan.

Kosmetiikka/Ihonhoito

Suosin mineraalimeikkejä, ja paras hintalaatusuhde oman kokemuksen mukaan on ollut Everydayminerals-kaupalla (USA). Sieltä myös saa ilmaisen kokeilupakkauksen postikulujen hinnalla, ja tätä hyväksikäytinkin muutaman kerran ennenkuin täydelliset sävyt löytyivät. Heillä on myös hyvänhintaisia täyskokopakkauksia, jos tulee tilailtua isompi satsi kerralla. Suosittelen lämpimästi tätä nettikauppaa!Toinen mainitsemisen arvoinen mineraalimeikkikauppa on Lily Lolo (UK), sillä joskin heidän värivalikoimansa on todella pieni, heiltä löytyy täydellinen, kauniisti hohtava (ei lainkaan glitterinen) bronzer nimeltään Waikiki.

Tämä Akamuti-kauppa (UK) tarttui kirjanmerkkeihin jo pitkän aikaa sitten. Vielä en ole ehtinyt tilaamaan täältä mitään, mutta luonnonmukaiset ja vapaakauppatuotteet ihastuttivat. Lush (UK) on toinen luonnonmukaisten tuotteiden kauppa, josta tykkään, ja varmaankin jo tuttu kaikille.
Hiukset

Se perushyvä englantilainen nettikauppa josta löytyy kaikkea kauneuteen liittyvää onpi Lookfantastic.com (UK). Täältä löytyy melkeinpä mitä vain, ja todella hyvät valikoimat hiustuotteista. Halvempiakin nettikauppoja löytyy, varsinkin Tigejä ja Joicoja silmälläpitäen, joten niitä metsästäessä yleensä vierailen muissa nettikaupoissa.

Hairsupermarket (UK) on melko halpa, ja olenkin tilaillut täältä Joicoja ja Tigejä. Joicot tosi hyvän hintaisia, ja täältä saa niitä superisoja Joico-pöniköitä, samaan tapaan kuin Tigi-jättipöniköitäkin. Bonuksena se että postimaksut ovat kiinteät, isot tilaukset siis tänne. Fragrancedirect (UK) on ehkä hivenen halvempi, ja hyvä erityisesti Tigejä ja Joicoja ylläpitäen, ja täältä löytyy myös paljon muutakin kosmetiikkaa pohjahinnoilla. Miinuksena sivuston hankalahko selailu. Cheapsmells (EU-tullialueen ulkopuolella) on myös nettikauppa, jota olen käyttänyt varsinkin Tigien ostoon - bonuksena että tämä nettikauppa usein alentaa Tiginsä puoleen hintaan alekausien aikana! Kannattaa liittyä postituslistalle että saa tiedon ajoissa.
Mitäs nettikauppoja itse suosittelisitte?

Disclaimer: Euroopan ulkopuolella sijaitsevista nettikaupoista tilattaessa kannattaa olla tarkoina tullirajojen kanssa. Itse pyrin pitämään tilauksen alle 40euron/punnan, ettei huonommallakaan kurssilla mene yli. Osa englantilaisista nettikaupoista sijaitsee myös hämäävästi EU-tullialueen ulkopuolella (seim. Jersey-saarilla) ja tuotteista joutuu maksamaan tullit samalla tavalla kuin EU ulkopuolisista maista. Tässä lueteltujen nettikauppojen maat olen yrittänyt merkata postaukseen parhaani mukaan, joskin viimekädessä vastuu kuuluu lukijalle!

3 kommenttia:

 1. Tämä tuli siinä mielessä hyvään aikaan, että laitoin juuri tänään tilauksen hiustuotteista. Lookfantasticista tilasin. :-)

  VastaaPoista
 2. Tsekkaa Strawberrynet.com!! :) mun suosikki. Sieltä ei tule laisinkaan postikuluja, eli voit tilata tuotteet erikseen niin et ylitä tullimaksuja. Paketeissa on aina ihanaa liilaa silkkinauhaa :) Ja saat lisäalea joka kerta kun tilaat. Mä tykkään kovasti. Oon käyttäny jo vuosia. Esim. Tigin 750 ml perusshampoo n. 10-15 euroa.

  VastaaPoista
 3. Bisquits, Lookfantastic on tosi hyvä ja oonkin tilaillut sieltä paljon aikaisemmin. Nykyään suosin noita muita, hinnan perässä kun juoksen :)

  Saara, strawberrynetistä oonkin kuullut ja sieltä meikkejä katsellut, mut en ees tajunnu et sieltäkin saa hiusjuttuja. Täytyypi seuraavan hiusjuttutilauskerran tultua tarkastaa heidätkin!

  VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails