keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Champagne and cupcakesVähän asiallisempaa pukulinjaa tällä kertaa. Poikkesin eräässä rekrytapahtumassa, jonka teemana oli tietenkin Champagne and Cupcakes. Näitä saisi järjestää useamminkin :) Ihan hauska ilta, cupcakesit oli kerrankin herkullisia, kuohari virtasi vapaasti ja ihmiset olivat yllättävän puheliaalla päällä. Varsinkin loppuillasta!

Mitäs mieltä olette tuosta valkoisesta paidasta? En itse ollut siitä kaupassa ihan varma, mutta äiti suostutteli minut sen hankkimaan. Rento, ja hyvää materiaalia (silkkiä ja puuvillaa - By Malene Birger mallistosta) ja äidin mielestä pirun tyylikäs. Mitäs teidän mielestänne? Se on vähän hassusti aseteltu oikeanpuoleisessa kuvassa, normaalisti laskokset asettuvat molempien rintojen päälle nätisti kuten vasemmanpuoleisessa kuvassa. 

Tuo musta Capaccioli laukku on muuten aivan täysi heräteostos alemyyjäisistä parin vuoden takaa mutta siitä salakavalasti tuli yksi vaatekaapin hittejä. Siisti musta laukku joka käy sekä puvun kanssa että vähän tyylikkäämpään vapaailtaan on ollut varsinainen nappiostos ja maksanut monenkertaisesti takaisin £80 ostohintansa. Ikinä en ko. merkistä ole kuullutkaan, mutta laatu on täyttä priimaa. Ja mikä parasta - Samsung tabletti mahtuu sinne täydellisesti!

3 kommenttia:

 1. Paita on todella kiva! Tuollaisen ottaisin mielelläni omaan työvaatevalikoimaani.

  Ja hei, onnittelut dissertation päätökseen saamisesta!!! Aivan mahtavaa :)

  Toivottavasti pian lykästää työmarkkinoilla. Itsekin olen erityisen paljon pohtinut töiden hakemisesta Englannista, mutta tällä hetkellä olen ainakin ihan mukavassa työssä Helsingissä enkä oikein osaa päättää lähteäkö ihan kunnolla hakemaan töitä sieltä.

  VastaaPoista
 2. Kiva paita, etenkin ton jakun kanssa sopii mun mielestä hyvin.

  VastaaPoista
 3. Hanne, kiitoksia kovasti. Toivon tosiaankin että työmarkkinat onnaa kohdallani, aina niin karseaa etsiä töitä. Jotenkin alkaa aina ärsyttämään kaikki... Mutta on sieltä aina jotain löytynyt joten en ihan vielä ole alkanut huolehtimaan... Paljoa ainakaan :D

  Agatha, kiitti!

  VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails