sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Sadelauantai2012

Tämä mekko on muuten minulla ollut pitkään - kaukaisin kuva taitaa olla vuodelta 2008 kun käytiin miehen kanssa Pariisissa kihlautumassa. Ja tuo nahkatakki, oli reissussa samana vuonna. Nahkatakkia on käytetty niin paljon että siitä alkaa ikä jättämään enkä millään hentoisi heittää sitä pois - se on vaan niin kätevä ja käy kaiken kanssa. Kai se on vaan pakko jaksautua kauppoihin etsimään uutta parasta kaveria...


2008


Tänään käytiin juhlistamassa (taas) syntymäpäiviä - tähän miehen perheeseen kaikki syntymäpäivät ovat sattuneet juuri samaan syssyyn. Lähes joka viikonloppu on ollut jonkun miehen lähisukulaisen syntymäpäivä, parin viikon kuluttua on sisarenpojan ja sitten miehen oma.

Näin perinteiseen englantilaiseen tapaan mentiin sitten ravintolaan syömään. Olen muuten käynyt ulkona syömässä aika paljon tässä viimeisten parin viikon aikana. Ihan tälläisissä tavallisissa perusravintoloissa, ei mitään ihmeellistä, pääruoat £9-£15. Ja joka kerta käydessäni olen ajatellut että tekisin itse paljon parempaa ruokaa... Olen yrittänyt syödä viimeaikoina vähän terveellisemmin, ja on oikein alkanut ällöttämään perinteiset englantilaiset ravintolaruoat (kiinalaisesta pubiruokaan). Kaikki vain maistuu hirveän suolaiselta, rasvaiselta, juustoiselta ja raskaalta. Tai muuten vaan surkeasti tehdyltä. Perjantaisin käydään aina työporukan kanssa lounaalla, ja olen miettinyt pitäisikö alkaa skipata koko perinne omien eväitten puolesta.


Pizza oli miehen ja sienipinaattikana minun. Salaatti oli ihan hyvää, raakoja kasviksia on aika vaikea millään pilata...

2 kommenttia:

 1. Nahkatakki vain paranee vanhetessaan ja kuluessaan! Mekkosi on kiva. itselläni on pitkäikäisiä vaatteita myös eikä se yhtään haittaa, monissa on muistoja ja miksi pitäisi uuteen vaihtaa vaan sen takia että on jo kauan sitten ostettu.
  Tuli viikonloppuna koettua nuo Lontoon sateet....yleensä kuurot tulee ja menee mutta tällä kertaa tuntui että aina vaan satoi. Mutta sade tekee iholle hyvää sateenvarjonkin alla :-)
  -Anne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anne, itsekin tykkään mekosta vaikka se tuollainen vanha onkin :) Nahkatakki on valitettavasti tehty sellaisesta nahasta että se alkaa harmaantumaan vanhetessaan kun siitä tipahtaa pikku palasia pois. Itseä se häiritsee.

   Nythän täällä on todella sateinen huhtikuu - kaikista märin sataan vuoteen! Toivottavasti oli silti kivaa täällä Lontoossa :)

   Poista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails