tiistai 23. syyskuuta 2014

Babyccino / kahvilla äitin kanssa

Viikonloppuna poikettiin ensimmäistä kertaa babyccinolla. Mikä sana, babyccino. Kahviloissa täällä saa taaperoille oman juoman - vaahdotettu maito / kaakao. Ja voi kuinka vauva siitä tykkäsikään. Ihan kuin me muutkin, hänellä oli oma kahvikuppinsa mistä sai juoda. Ei mitään tyhmiä nokkamukeja, vaan ihan oma aikuisten kuppi. Ja siitä juotiin, niin paljon että suurin osa maidosta oli kasvoilla ja rinnuksilla.
 

 
Ja vauvasta oli kovin hauskaa dippailla käsiä vaahtoon ja antaa isälle ja äitillekin maistiaisia.
 


 
Sellainen kahvilareissu. Ensimmäinen babyccino. Ja toinen ensimmäinen asia tuli perjantaina. Nojasin vauvaan päin, hän istui syöttötuolissa. Vauva laittoi käden poskelleni, katsoi silmiini, ja sanoi "Äiti" ja hymyili. Ensimmäistä kertaa, "äiti".

16 kommenttia:

 1. Ihana hetki äidin elämässä - kuulla vauvansa suusta sana "äiti" :)
  Kiitos tosi mielenkiintoisesta blogista! Löysin tämän äskettäin ja olen jo ihan koukussa.

  VastaaPoista
 2. Ah, meni ihan kylmät väreet tuosta "toisesta ensimmäisestä". Parhaita hetkiä elämässä <3

  -Katariina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli kyllä ihana hetki :) Pieni söpöläinen, osaakin valita hetket :)

   Poista
 3. En mä oo kuullutkaan babyccinoista ennen tätä postausta. Ihan huikea juttu, tosin hieman sottaista varmaan? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli joo - paita meni vaihtoon :) Nää on ihan vaan espressokupillinen lämmintä maitoa, n. 50penniä yleensä maksaa, tosi käteviä lapsien kanssa.

   Poista
 4. Ei vitsit, niin kivat ensimmäiset! Ja tuo vika.. voiii! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, joo, noi maitoviikset, voi ei :) Oli kyl niin hyvä kun hän tunki kättään sinne vaahtoon jatkuvasti.

   Poista
 5. Onks tää kaikissa Costa kahviloissa? Tahtoo kans....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On näitä mun mielestä kaikissa kahviloissa. Nerossa, Costassa, Starbucksissa. Varmasti saa pyytämällä jos listasta ei löydy.

   Poista
 6. Sweetness!!! Ihania hetkiä ❤️ noita babychinoja tosiaan saa ihan jokapaikasta mistä kahviakin (nimi tai ilmiö ei ehkä niin tuttu) ja voi että ne maistuu pikkuiselle 😊 mullakin sydän suli kun vauva W sanoi eka kerran 'äit-tä' mutta nyt viimeaikoina on vaan hokenut 'daddy' ja ihan kuin äiti sana olisi unohtunut. Tänään tuli melkein mustis olo kun autossa hoettiin vain 'daddy, daddy...' Hauskaa viikonalkua toivotellen Riikka W xxx

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana :) Äittä :) Meillä se kuulosti ihan äitiltä, ja se on tullut sen jälkeenkin monta kertaa. Daddy on tullut jo aikaisemmin, ja monta kertaa. Ja mama kans, mut nyt vihdoin äiti. Hauskaa viikonalkua sinnekin!

   Poista
 7. Oi ihana, mitä kuvia! Babychino kuulostaa hauskalta. Tulee ikävä kyllä äidin arkea Englannissa. Täällä Suomessa tähän asti se on...no, kotona oloa ja vaunulenkeillä käymistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tää oli tosi hauska, muutenkin Briteissä tuntuu että täällä on paljon kaikenlaista tekemistä lapsiperheille ja lapset ovat tervetulleita vaikka minne.

   Poista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails