tiistai 13. joulukuuta 2011

Meidän jouluikkuna

Koristelin täksi jouluksi meidän ikkunaa vähän. Asumme rivitalonpätkässä, ja ikkuna on suoraan kadulle. Siitä ohitse kulkee aina ihmisiä, joten yleensä meillä on nuo sälekaihtimet visusti kiinni, joten melkoisen ankean näköistä. Pitkän aikaa olen miettinyt että aina kotiintullessa on jotenkin masentava olo, juuri tuon talon ankean ulkoasun johdosta, joten nyt jouluksi innostuin koristelemaan talon ulkopuolta vähän. 




Taittelin ja liimailin kopiopaperin suikaleista tuollaisia tähtiä, idean löysin täältä. Kynttilät ovat Phillips Imageo -led-kynttilöitä - ihan ikkunalautaa varten ostettuja (paloturvallisuus kunniaan). Hyasinttipoikanen on torilta ostettu, se on kuulemma joko sininen tai valkoinen, joten sen kukkimista odotellessa. 




Tässä lähikuva tähdestä - kyllähän näitä pähkäillessä ja askarrellessa vierähti näillä kädentaidoilla muutama tunti. 



Innostuin myös koristelemaan meidän ovenviereisen pensaskasvin joulun tunnelmiin Ikean minijoulupalloilla. Mies kommentoi asiaan että mitäs jos joku ne "kuusen"koristeet varastaakin. Heh, jos joku oikeasti viitsii noita parin euron palluroita onkia tuolta omaan käyttöön, niin he varmaan tarvitsevat niitä meitä enemmän...

Että sellaista. Olettekos te mitään joulukoristeita laittaneet?

7 kommenttia:

  1. Oletpa söpösti koristellut - ihanat nuo tähdet! Tässä olisi kovaa vauhtia tarkoitus koristella joulua, mutta vielä en ole edes ehtinyt..jo kohtahan se joulu jo on! Kääk!

    VastaaPoista
  2. Tänne tuli jouluverhot marraskuun lopulla ja ensimmäisenä adventtina kyntteliköt, kaitaliinat piirongin ja keittiönpöydän päälle, sitten alkoi ilmestyä pojalle muutama joulukalenteri sekä tuikkukippoja ja herkkumalja täynnä suklaanamuja, tottakai ;) Nyt keittiön ikkunalaudalla jo pari joulukorttiakin!
    Jaksaisipa itsekin näperrellä paperista, näyttää monimutkaiselta, mutta ei kai nuo nyt liian vaikeita luulis olevan! :D

    VastaaPoista
  3. Ihanan näköinen jouluikkuna! Mä en ole koristellut joulua, koska lähden kuitenkin joululomalla ainakin pariksi viikoksi vanhemmille. Enkä senkään takia, että olen niin surkea koristelija että saan joulukoristeet näyttämään lähinnä tragikoomiselta. :D

    VastaaPoista
  4. Ihanasti koristeltu tuo ovikasvi! Se ihan kuin joulukuusi :)

    VastaaPoista
  5. Kivasti aika pienellä saa jo luotua joulutunnelman. :) Näyttää hienolta nuo jouluikkuna ja pensas! Meillä on just muutto takana, mutta nyt kun muuttolaattikot alkaa olla purettuna voisin alkaakin purkamaan noita joulukoristelaatikoita. Ainoastaan kynttelikkö on jo ikkunan välissä.

    VastaaPoista
  6. Laura, niinno tuo maisteriopiskelu on kyllä sen verran aikaavievää ettei mikään ihmekään. Hyvä kun ehtii edes joulua viettää kun niitä esseitä jää varmaan joululomallekin pari (mulla ainakin jäi). Meillä ne vielä vaikutti arvosanoihin joten niihin tuli ajallisesti panostettuakin.

    ulmai, ei noi itseasiassa ole vaikeita. Aika helppoja nuo tähdet, mutta aikamoista näpertelyä nuo ovat, siksi veivät niin kauan. Kokeile ihmeessä, olihan niitä ihan hauska väsätä! Muuten oot kyllä kunnostautunut näissä joulukoristeissa - meillä ei ole vielä mitään muuta kuin yksi joulutähti sekä pari suklaakalenteria sisätiloissa. Onnea muuten uudesta koulupaikasta!

    Ioanna, kiitti, vaikka kyllä tää munkin jouluikkuna näyttää aika tragikoomiselta verrattuna sisustusblogien luomuksiin :) Mutta jostain, vaikka sitten tragikoomisuudesta, sitä pitää aloittaa!

    Reetta, heh, kun meillä ei joulukuusta tosiaankaan ole, tuo on sitten meidän ainoa joulukuusi :)

    Esteri, ah muutot on aina niin inhottavia. Mut onneksi se on tosiaankin nyt takana niin voitte nauttia uudesta kodista ja tietty joulusta siellä. Ehtiihän sitä koristelua vielä ihan hyvin ennen joulua!

    VastaaPoista
  7. No tää on ensimmäinen joulu muutaman ei-niin-lämpöisen-joulun jälkeen kun oon ihan joulufiiliksissä, niin haluaa panostaa kerrankin! :) Ja kiitos, ihan paras joululahja mulle kyllä!

    VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails