sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Kiirettä tulossa

... sitten ensi heinäkuussa. 




Olen jo melkoisissa fiiliksissä tulevasta kuukaudesta. Meillä ei ole tässä kevään aikana ollut mitään ihmeellisiä menoja, paitsi aika paljon puutarhajuhlia jos kenenkin syntymäpäiviksi, ja nitten parissa viikonloput ovat paljoltikin menneet. Tänäänkin olivat eräät oikein herkulliset kekkerit, työkaverin pihalla. Mutta ensi kuussa tapahtuu vähän tavallista enemmän ja muutakin kuin puutarhajuhlia.

Heinäkuussa
... menemme Suomeen melkein kahdeksi viikoksi! Toivottavasti pääsemme nauttimaan vähän tätä Englannin kesää paremmista säistä. Tätä odotan oikein innolla, viimeksi tuli käytyä Suomessa tammikuussa.
... minun valmistujaisjuhlat odottavat. Liput tilattu, huomenna jos ehtisi tilata vielä kaavun, hupun ja lakin.
... meidän paperihäät. Se sattuu viikonpäivälle, joten varasin meille Michelin-tähdellä varustetusta italialaisesta ravintolasta illallisen.
... me menemme katsomaan olympialaisia (judoa). Kannustetaan suomalaista jos he sinne saakka pääsevät, ja muuten brittiläistä.

Eli melkoista kiirettä pitää! Onkos teillä mitään kivoja suunnitelmia?

Kuva viime vuodelta, hääsviitistä, jossa kilisteltiin häitä edeltävänä iltana, eli niinkin hatarasti tämä kuva liittyy postauksen aihepiireihin.

9 kommenttia:

  1. Ihania heinäkuisia kiireitä! Onneksi olkoon hääpäivän johdosta.

    Oikein piti googlata paperihäät ja todeta, että meillä ensi lauantaina Wikipedian mukaan "pronssihäät (turmaliini) tai messinkihäät tai kumihäät" - mitäköhän keksisi.

    Mukavaa viikkoa toivottelen täältä naapurisaarelta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :) Mäkään en tiennyt mitkä noi ensimmäiset hääpäivät oli ja itse googlasin ihan tätä postausta varta vasten. Onnea teidän kahdeksannesta! :)

      Poista
  2. Matkustan keskiviikkona Lontooseen eli jään lomalle tänään (jiihaa!). Sellaisia suunnitelmia. :D Torstain ja perjantain sääennuste näyttää vain pahasti siltä, että saan keksiä Kensington Palacen lisäksi muutaman muunkin sisäkeikan. Se vain kun olin ajatellut toistaiseksi näkemättä olevia ulkokohteita kiertää tällä reissulla - sisätilat alkavat olla nähty. Onneksi on illoiksi musikaalit. Kamalaa muuten tulla budjettibudjetilla Lontooseen (touko-kesäkuun yllättävät menot :/), mutta tuleepahan testattua, kuinka halvalla selviytyy viisi päivää Lontoossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi että tosiaankin noi säät vaikuttaa vähän huonoilta kun oot täällä. Oikein tiukka budjetti tietty on vähän ärsyttävää kun liikkuminen ja syöminen on aika kallista, mutta onneks täällä on suurin osa museoista ainakin ilmaisia. Tsekkaa muuten London 2012 festival - googlaamalla pitäisi löytyä - siinä mahdollisesti saattaisi löytyä jotain kivaa ja ilmaista tekemistä täällä ollessa.

      Poista
  3. Ihanan kuuloinen heinäkuu teillä tiedossa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oon kyl ihan innoissani tästä tulevasta :) Jotain vähän kivempaa näitten arkikuukausien joukkoon :)

      Poista
  4. Voi kun kivan kiireistä. Onnea myös multa hääpäivän johdosta! Mä en voi sattuneista syistä tehdä mitään suunnitelmia heinäkuulle! :-) Saanko muuten vaivata kysymyksellä; onko toi "You might also like" helppo lisätä blogiin vai pitääkö se laittaa tyyliin HTML-kielellä...? Oon yrittänyt löytää gadgeteistä tuloksetta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Onnea muuten tulevaan koitokseen sit! :) Toi gadget oli helppo laittaa blogiin. Itse lisäsin sen niin kauan aikaa sitten etten enää muista tarkalleen... Mutta googlaamalla mäkin siihen löysin muinoin ihan hyvät ohjeet!
      (Tsekkasin muuten oman blogin asetuksista mikä siinä oli, ja löysin HTML koodin, mut en saanut lisättyä sitä tähän. Mut etköhän löydä jonkun vastaavan googlella.)

      Poista
    2. Kiitos! Mä alan googlettelemaan! :-)

      Poista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails