sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Sunnuntaina grillibileissä

Sunnuntaibloggari tässä terve ;)
 
 
 
Käydä päräytettiin sunnuntaina grillikemuissa tuolla maallapäin, juhlimassa kolmikymppisiä. Oli kivaa, oli aurinkoista, uusi maksihame ensimmäistä kertaa seurana, grilli kuumana ja Crabbies inkivääriolut kylmänä kourassa.
 
 


 
Makkaroita, burgereita, kanaa, hamppareita, salaatteja ja sen semmoista. Jälkkäriksi skonsseja ja kakkua.
 



 
Englantilaiset tykkäilee puutarhajuhlista. Mikäs sen parempaa kun on aurinkoista kuin pitää pihabileet.
 



 
 
 
 
Vauva oli kemujen pieni vetonaula taas vaihteeksi - niin nauravaisena ja tyytyväisenä, seilasi sylistä syliin.
 


 
Äitikin sai vähän pusuja. Ja uuden facebook-profiilikuvan.
 
Ehkä se kuvista välittyy, uskoisin, mutta oli meillä hauskaa. Paljon hauskempaa kuin mitä ajattelin kun mietin että sunnuntaina olisi mielummin kiva levätä kotona ja tehdä niitä työviikon aikana aina kesken jääviä kotihommia. Mutta ehkä se on niin että viikonlopun pieni piristysruiske auttaa arkipäivien puurtamisessa. Nyt tällä hetkellä tuntuu siltä että aurinko ja hampurilaiset vievät minua eteenpäin ainakin torstaihin saakka - ja sitten onkin ensi viikolopun piristysruiskeet edessä!

6 kommenttia:

  1. Puutarha/grillijuhlat ovat kylla kivoja ja nayttaa etta teilla oli myos loistavat tarjottavat. Mun mielesta just tuommoiset jutut tuo juuri energiaa tulevaan viikkoon niinkuin itsekin sanoit. Vahan arjesta poikkeavaa menoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo noi ruoat oli kyl tosi hyvia :)

      Nyt tosiaan innolla seuraavaan viikonloppuun, edessa on vauvan 1v synttarit :)

      Poista
  2. Ihania kuvia, seuraan mielenkiinnolla blogiasi nyt kun viimein aikaa välillä löytyy. Ulkomailla lapsen kanssa asuminen tuo aina omia haasteitaan, missä päin maailmaa tahansa...mutta silti elämä pyörii aina niiden tiettyjen asioiden ympärillä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo toi on ihan totta, arki tuppaa olemaan sita samaa tyohon menemista ja illalla lepailemista kotihommien kera ihan kaikkialla. Puitteet on vaan vahan erilaiset ulkomailla, siinapa se :)

      Poista
  3. Oh my God, tuo 30v-kakku! Ensivilkaisulla katsoin, että jaaha siinä kannetaan jotain koriste-esinettä (katse osui kakun päällä olevaan poikaan) =D. Kuvasi ovat ihania kesäisen juhlan tunnelmapaloja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo toi kakku oli aika hauskan nakoinen :) vahan turhan tiukasti rajattu kuva, mut piti rajata vahan kasvoja veke.

      Poista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails