maanantai 22. kesäkuuta 2009

Kuin Naantalin aurinko

Viikonloppuna päästiin käymään kihlatun kanssa Naantalin kylpylässä. Oli kyllä aivan ihana rentoutumisloma keskellä tätä isompaa Suomen lomaa. Oltiin siellä juhannuspäivä ja sitten vielä yötä. Mä olisin halunnut päästä seikkailemaan Naantalin kaduilla, tai no mitä muutamia hassuja sieltä nyt löytyykään mutta D:tä (kihlattu) ei kiinnostanut ja päädyttiin lähinnä vain käyskentelemään kylpylän ympäristössä ja lillumaan porealtaassa. Ja syömään kuin possut. Tässä muutamia otoksia Naantalin reissulta. Uinti ja uikkarikuvat jätin suosiolla ottamatta sillä syöminki- ja juominkipitoisen juhannuksen ja hivenen viivästyneen kesäkuntoon projektin vuoksi fiilikset olivat lähinnä kuin rantautuneella ryhävalaalla ;)
Hotellihuoneessa irvistellään. Kiva reissu ja siisti hotelli. Me oltiin siinä kylpylähotellissa joka oli kyllä mainio ratkaisu niin pääsi nopeasti ja helposti aina altaille, syömään ja hoitoihin. Tuossa alla onkin kuva kylpylän botski-hotellista, kuulemma melko luksus-huoneita löytyy sieltä. Ja merinäköala. Meidän näköala oli sinne takapihalle muttei me siellä huoneessa muuta kuin nukuttu.

Lähtöpäivänä kävin vielä hieronnassa ja ultraääni-ihopuhdistuksessa. Kuvassa olen täysin meikittä suoraan tuon puhdistuksen jälkeen. Oli kyllä melkoista hemmottelua tuolla ja nyt on kyllä ihanan rentoutunut fiilis. Ultraääni-ihopuhdistusta voin muuten suositella ehdottomasti. Itsellä on melko herkkä iho, mutta se ei ärsytä ihoa lainkaan ja tuntuu vain kuulaammalta ja puhdistetulta sen jälkeen. Olen useamman kerran käynyt tälläisessä ihonpuhdistuksessa ja se on ehdoton lempparihoito!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails