keskiviikko 26. elokuuta 2009

Kolmiulotteinen dino!
Eilen tosiaankin käytiin katsomassa Ice Age 3. Ja vaikka venäjäksi olikin niin yllättävän hyvin siinä pysyi mukana. Muutama kohta oli, jossa yleisö hohotti ja minä tyhmänä mietin vieressä mikä siinä olikaan niin hauskaa, mutta kai se kahden kuukauden täällä oleskelu on sentään jotain tehnyt kielitaidolle. Edes vähän.

Mutta asiaan. Leffa oli aivan mielettömän hyvä, ja vaikka 3d vähän välkkyikin nopeissa liikkeissä (olisiko kyse vain venäläisestä tekniikasta vai onko se kaikkialla sama?) oli se aivan uskomaton. Ja törkeän hauska leffa. Viimeksi olen käynyt 3d-leffassa Orlandon Disneyworldissa melkeinpä 10 vuotta sitten, joten oli jo aikakin uudistaa kokemus. Jos et ole vielä käynyt, niin kipinkopin leffateatteriin! Minä voisin ehkä jopa käydä uudestaan katsomassa tämän englanniksi Lontoossa jos flikka silloin vielä pyörii. Ja saa vielä käyttää törkeän makeita(not!) laseja, joista todistusaineisto vielä kännykkäkameran syövereissä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails